Knapt Så Sportslig

IMG_4000

Desværre er jeg ikke sportslig nok. Jeg ville faktisk ønske at jeg var sådan en, der ikke kunne lade en bold ligge, men desværre, er jeg mere sådan en, der ikke kan lade en kop kaffe stå. Et af mine altoverskyggende fortsæt er at blive bedre til at få dyrket noget sport – når det Hemmelige Projekt Nummer 2 slutter om nogle uger, og jeg er hjemme igen hver dag, vil jeg simpelthen i gang. Jeg ha brug for ekstra overskud og overblik når vinteren og efteråret lægger sine hårde kolde hænder på mig og min familie.

Heldigvis sker der noget i moden, som kan veje det hele lidt op og få kaffen og boldspillet og de høje hæle til at følges lidt mere ad. Det er nemlig sådan at der i et par år nu har været sport på programmet og på catwalken. Jeg har fundet denne fine sag fra VILA. Med hint til moden og til Paris i den smukkeste lyseblå farve og jeg har tænkt mig at bruge den til en nederdel med ærmerne rullet op. Du kan se nærmere på den her.

IMG_3999

8 Comments
Previous Post
Next Post