Knapt Så Sportslig

IMG_4000

Desværre er jeg ikke sportslig nok. Jeg ville faktisk ønske at jeg var sådan en, der ikke kunne lade en bold ligge, men desværre, er jeg mere sådan en, der ikke kan lade en kop kaffe stå. Et af mine altoverskyggende fortsæt er at blive bedre til at få dyrket noget sport – når det Hemmelige Projekt Nummer 2 slutter om nogle uger, og jeg er hjemme igen hver dag, vil jeg simpelthen i gang. Jeg ha brug for ekstra overskud og overblik når vinteren og efteråret lægger sine hårde kolde hænder på mig og min familie.

Heldigvis sker der noget i moden, som kan veje det hele lidt op og få kaffen og boldspillet og de høje hæle til at følges lidt mere ad. Det er nemlig sådan at der i et par år nu har været sport på programmet og på catwalken. Jeg har fundet denne fine sag fra VILA. Med hint til moden og til Paris i den smukkeste lyseblå farve og jeg har tænkt mig at bruge den til en nederdel med ærmerne rullet op. Du kan se nærmere på den her.

IMG_3999

8 kommentarer

 1. Kære Julia
  “Sportslig nok”??? Det er da et udsagn, der vil noget, på den trælse måde mener jeg. For hvem skal definere, hvad der er nok eller ej, udover os selv?
  Mange mere eller mindre kloge og fornuftige mennesker skriver dagligt definitioner, og meninger på hvor meget vi hver især skal bevæge os for, at undgå at stille os i køen af danskere med diverse forstadier til livsstilssygsdomme. Mange bliver frygteligt forskrækkede over dette, og træner rø… ud af bukserne, overanstrenger sig, blir skadede og er nødt til, at holde pause. Men starter lige så ofte op for tidligt, for det er jo sundt, at holde sig i gang…
  Jeg skal ikke gøre mig bedre end andre, forsøger efter bedste evne, at holde mig i gang, og nyder tilfredsheden sprede sig i min krop – bagefter…
  Husk, at du også bruger energi når du luger i haven, leger med dine børn, cykler på arbejde, og tager trappen i stedet for elevatoren.
  Mit budskab er meget kort, husk at røre dig for din egen skyld, og ikk fordi nogen skriver du skal…
  Men måske du også når dertil, at motionen kan være et lille frirum til dig, hvor du kun skal tænke på dig selv.
  Kh Vibeke

 2. Åh, gud det kender jeg godt.
  Jeg er en sofakartoffel en net – og læsehest.
  Men jeg er lige begyndt til capoeira. Det er vildt sjovt. Jeg er 44 år, og jeg aner stadig ikke lige hvad der skete det. Jeg er både krops og alt muligt forskrækket med musik og rytmer og VEJRMØLLER.
  Men jeg har en fest, og synes det er SÅ fedt.
  Jeg håber også du finder noget der tænder dig, når du når dertil.
  Held og lykke med det,
  Birgitte

 3. Skal vi ikke bestemme os for at denne vinter bliver meget bedre end de andre? Mindre sygdom, mere overskud. Vi gør det sgu! 🙂

 4. Enig! Jeg er absolut også mere til kaffe end til ketsjer 😉 Men som en af de andre skriver, så tænk på at alting tæller, al den dagligdags bevægelse du foretager uden rigtig at tænke over det, det bliver altså til en del hvis man lige tænker efter, sådan er det i hvert fald for mig!
  Til sidst et hjertesuk fra den gamle dansklærer her… (Ja jeg ER miljøskadet, undskyld). Det hedder et forsæt, ikke et fortsæt. Du fortsætter ikke med noget, men sætter dig noget for – derfor forsæt.
  God dag til dig Julia 😉

 5. Den er SÅ fin. Jeg så den også forleden dag, bare i lyserød, sat sammen med et par råhvide bomulds bukser med sorte striber, og vist nok et neonorange bindebånd. Kom helt til, at tænke tilbage på 80’erne hvor vi gik i hængerøvsbukser og Ball sweatshirts.

 6. Den sofa er snu – den springer op på ryggen af en og klistrer sig fast!
  Er så heldig at være flyttet på landet, ti minutter fra skov og strand. Har lovet mig selv at svømme i havet tre gange om ugen mindst. Foreløbig holder det, fordi det er så skønt 🙂 og hjemad går turen op ad bakke!
  Men regner ikke med at blive vinterbader, så der regner jeg med at gå til yoga og svømme i den lokale svømmehal og dyrke aqua zumba, hvilket er ret sjovt!
  Bliver aldrig en rådampende fittness-udøver. Det er for kedeligt. Har prøvet.

 7. Tak for jeres kommentarer!
  @Susanne – jeg VIL til yoga – jeg elsker det! Og ja, jeg har også prøvet at være / blive fitnesstypen.

  @Randi H – jamen det er fakrisk ret sjovt ikke; det hele kommer tilbage…

  @Rie – jeg ved det – jeg er sådan set heller ikke vildt bekymret, men jeg vil gerne have mere rytme på det, og bruge det til “egentid”.

  @Karen! JOV!! Aftale!!! KH

  @Birgitte – hold kæft hvor er det sejt! Jeg vidste slet ikke at man kunne begynde på det som voksen! Hvor er det bare cool!

  @Vibeke – du har ret – tak for din omsorgsfulde påmindelse.
  Kærlige hilsener,
  J

 8. LØB LØB, det er det fedeste. Det er billigt og fleksibelt, og hamrende effektivt. Og meget nemt. Et ben foran det andet og så forfra ..det er hårdt at komme i gang, men så fedt når man kan mærke fremskridt.

  Jeg har løbet regelmæssigt i 10 år, og skal til sep løbe min første marathon :-s

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *