Gaveregn: Billetter til Minisekterne

Hjemme hos os er ungerne – både den store og den lille – helt vilde med Minisekterne. Der har kørt nogle små korte film med dem på Ramasjang, og derudover abonnerer jeg på app-en Min Bio, som lige nu har 8 små film med insekterne. Ud over at Sofus jo er tosset med insekter, er Elias ganske forelsket i humoren i filmene. De er sjove, vedkommende og lidt tossede. Nu er der så er en film i biograferne, som egner sig både til dem på næsten tre og dem på seks. Og samtidig er det heldigvis en af den slags børnefilm, hvor hjernen ikke siver ud gennem ørerne, når du ser den, som voksen.

I dagens gaveregn er jeg så heldig at kunne udlodde fire fribilletter, så du kan tage ungerne med i biffen. Læg en kommentar her inden torsdag den 7. klokken 20, så deltager du i lodtrækningen.

87 Comments
Previous Post
Next Post