Om At Misse Modeugen, Og Om Mønstre…

Modeugen er i fuld gang, og imens den drøner derudaf, pakker jeg min kuffert og misser det hele. Jeg er i gang med Det Hemmelige Projekt Nummer 2, som i denne uge betyder at jeg er væk hjemme fra, væk fra min mand, mine unger og mine dejlige kollegaer, som er tilbage fra ferie.

Jeg kom til at tænke på, at der er så meget, man – jeg… – går og ønsker mig igennem året, af tøj, lir og dullegrej, og at jeg egentligt synes det var på tide, at se tilbage på de ting, jeg så rent faktisk har været allergladest for. Blandt dem er dette (og ja, der er et mønster…):

IMG_0826

Jakken her fra Ichi elsker jeg højt. Jeg kendte ikke brandet indtil jeg i foråret fik fingrene i den fine lille blå jakke, og det er helt klart et brand, jeg vil holde øje med i fremtiden.

IMG_6174

Kjolen her er fra Black Swan Fashion. Den sidder perfekt og udstiller ikke de mindre stramme dele af kroppen. Den fås stadig her. Ovenikøbet på udsalg. (Seriøst – til under 200 kr)

IMG_10121

The Baand… Åh altså, de er gode! Jeg bor i deres tees, og de er ud over at være produceret ansvarligt, bløde som smør, velsiddende og helt perfekte, også økologiske.

IMG_2740

Kimonoen fås simpelthen også stadig. Det fatter jeg så ikke lige. Den er nemlig perfekt – og nu er den også på udsalg. Jeg har den nærmest altid på. Og har den med rundt som en ekstra trøje fordi den intet fylder. Klik her.

IMG_1347

Denne vatterede sag købte jeg i Paris i foråret – den er fra franske Valentine Gauthier, og hendes sager er både toplækre og økologiske. Klik her og find hendes sager på udsalg.

Så mønstret: Danske designere! Med undtagelse af Valentine Gauthier, er det danske designere jeg falder for. Og jakker. Især jakker.

4 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *