StilleTid

IMG_3535

Godmorgen, og glædelig fredag, derude. Solen skinner, det er bestemt blevet sommer, og jeg håber du nyder den. Herhjemme er der stille – Johan er på Grøn Koncert, begge drenge er hos deres fantastiske Bedste Karen (og jeg har endnu ikke hørt, hvordan det er gået i nat), og jeg går på arbejde. Det vil sige, når jeg ikke lige tømmer loftsrum for ting og sager, som jeg gjorde hele eftermiddagen i går. Har ryddet så hårdt op, at mine arme i går aftes ikke kunne løftes uden at ryste lidt. Ellers er der også lidt stille omkring mig; denne uge var ugen, hvor niårsdagen for min mors død passerede. Ni år. Det forstår jeg ikke. Jeg forstår ikke at det er så længe siden jeg sidst har grinet med hende – og grinet, det er ikke bare ni år siden, det er endnu længere siden. Hun hadede liljer, som dem på billedet, og gule tulipaner, og jeg elsker begge dele, så det er ikke fordi hun og jeg altid mødtes i midten eller i mindeligheden. Men hun lærte mig at være selvstændig, at træffe egne valg og at stå ved – selv når de ting jeg gjorde i hendes øjne var dybt tåbelige. Hold nu op hvor jeg savner hende. Det går aldrig over. Det gør det ikke.

10 Comments
Previous Post
Next Post