SommerGæster: Sine Gerstenberg

Det er sommer, og noget af det fineste ved sommeren, er den ukomplicerede måde, man kan mødes på. For at komme netop det i hu, har jeg inviteret en række inspirerende damer til at kigge forbi. Den første i rækken var Anne fra Whatwhenwhere og hendes indlæg ligger lige her.

Jeg har stillet alle de samme 5 spørgsmål, og her har du fornøjelsen af at lære Sine fra Sines sider at kende. Sine er ud over at være en fantastisk dygtig skribent, holdningsdrevet klog kvinde, mor til to – snart 3, blogger og PR Manager for L’Oréal. Mød hende her:

Hvilken sommer bliver det for dig i år? Hvem skal du dele den med, og hvad er vigtigt for dig i år?

I år bliver en sommer i min families tegn. Vi skal to uger til Sydfrankrig og to uger i sommerhus – og ellers er intet planlagt. Det tror jeg er sundt. Min hverdag er forfløjen, travl, struktureret og meget oplevelsesmættet; ferien må meget gerne være tilbagelænet og lidt indadvendt i år. Jeg skal have tid til at nyde min tredje (og sidste!) graviditet, og så skal mine to små drenge have lov til at sætte både tema og tempo for feriedagene.

 

Hvad er dit bedste sommertip?

foto-41

Lav en kæmpe salat hver dag. Afprøv alle de grøntsager, bær og nødder der ikke er tid til at købe ind eller eksperimentere med i hverdagen. Og på skønhedsfronten: forkæl både dine fødder og hænder med en hjemmemanicure (jeg kommer til at have essies ’fierce no fear’ og ’resort fling’ på hele sommeren), forkæl dine kinder med solskinspudder og dine øreflipper med store etniske øreringe.

foto-45

Må vi se det sommertøj, du elsker højest – og få at vide, hvorfor?

foto-43

Mine favorit sommerkjoler er nogle gamle sager. En råhvid bomuldskjole fra H&Ms conscious collection. Den er købt for 6 år siden og jeg elsker den stadig. Derudover er det en blomstret kjole i mormor-mønster med pink pailletstjerner, jeg har købt i en rodebutik i Tisvilde og endelig en Malene Birger skjortekjole, der fungerer som kjole, frakke og strand ’cover up’. Derudover er jeg helt forelsket i Missonis smukke badetøj. Jeg har to bikinier derfra og de skal bruges flittigt sommeren igennem – både på stranden og som undertøj.

Hvilken bog kan du anbefale mig at læse under æbletræet i kolonihavehuset?

Jeg er vild med amerikanske romaner og F. Scott Fitzgerald er måske min foretrukne forfatter overhovedet. Jeg synes, du skal læse den smukke og sørgelige ’Tender is the Night’ der er en delvist selvbiografisk roman om Fitzgeralds kærlighed til hans psykisk syge kone, Zelda.

foto-5

Hvilken sommer var den vigtigste for dig – og hvorfor?

Det er svært at vælge én. Jeg må fremhæve tre. Sommeren 1998 hvor jeg blev student og verden lå for fødderne af os. Jeg boede en måned i Tisvilde med min bedste veninde i hendes sommerhus. Vi festede, talte til langt ud på natten, drak billig boblevin og hentede kanelsnegle og sødmælksfranskbrød i bageren på vej hjem fra byen kl.5 om morgenen. Sommeren 2005 mødte jeg mit livs kærlighed. Også i Tisvilde. Året efter blev vi gift samme sted. Og endelig sommeren 2012 hvor jeg var på ferie for første gang som mor til to skønne drenge – og vi delte magiske dage i Eze i Frankrig og Como i Italien.

KLIK DIG HJEM FORBI SINE HER.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *