Et Forsøg Til Håret

IMG_3537

IMG_3538

Mit hår opfører sig mærkeligt, når vejret er som det er lige nu. Når det skifter fra meget varm, til varmt og fugtigt og til plaskende regn. Mit hår opfører sig totalt som det vil, og nærmest modsat vejret – men det kræver nogle ret beslutsomme hårprodukter for mig at få styr på det. Jeg oplever tit at hårprodukter er så målrettet et bestemt behov, at det kan være svært at finde noget, der “bare” renser og “bare” gør blødt.

Så jeg har forsøgt mig med Rønsbøls nye hårprodukter. Såvel balsam som shampoo er nemlig lavet til alle hårtyper. Der er tale om milde produkter, og de føles også milde når man bruger dem. Shampooen renser virkeligt godt igennem, og balsammen er nem at arbejde ind, og efterlader håret blødt og let. Jeg skulle bruge en håndfuld af balsammen for at have nok til hele håret, men det er snarere reglen end undtagelsen for mig. Men helt klart en anbefaling værd.

Du kan bestille dem og læse mere om dem her.

IMG_3540

2 Comments
Previous Post
Next Post