Et Forsøg Til Håret

IMG_3537

IMG_3538

Mit hår opfører sig mærkeligt, når vejret er som det er lige nu. Når det skifter fra meget varm, til varmt og fugtigt og til plaskende regn. Mit hår opfører sig totalt som det vil, og nærmest modsat vejret – men det kræver nogle ret beslutsomme hårprodukter for mig at få styr på det. Jeg oplever tit at hårprodukter er så målrettet et bestemt behov, at det kan være svært at finde noget, der “bare” renser og “bare” gør blødt.

Så jeg har forsøgt mig med Rønsbøls nye hårprodukter. Såvel balsam som shampoo er nemlig lavet til alle hårtyper. Der er tale om milde produkter, og de føles også milde når man bruger dem. Shampooen renser virkeligt godt igennem, og balsammen er nem at arbejde ind, og efterlader håret blødt og let. Jeg skulle bruge en håndfuld af balsammen for at have nok til hele håret, men det er snarere reglen end undtagelsen for mig. Men helt klart en anbefaling værd.

Du kan bestille dem og læse mere om dem her.

IMG_3540

2 kommentarer

  1. Jeg har det på samme måte, for tiden. Det krøller seg helt villt i den fuktige luften som er nå. Det beste er at jeg trenger ikke vaske det så ofte, siden det er så fluffy. Jeg tar bare litt vann i det om morningen, så er jeg klar. Jeg orker ikke bruke lang tid på håret.
    Min favoritt for tiden er John Frieda shampoo. Håret mitt er ikke gått lei av den enda, men jeg bruker den innimellom andre produkter. Nå er det en Australsk serie jeg synes er veldig god for håret mitt.
    Denne nye du tester ut, ser mild og god ut, synes jeg…….

  2. Hej Julia!
    Jeg tror, at jeg har nævnt, at du MÅ prøve John Frieda Curl Around Shampoo og Balsam, samt Dream Curls styler. De giver definerede krøller og giver dig spiralkrøller istedet for krus.

    Og nu kom jeg til at tænke på deres hårspray. Jeg brugte ikke hårspray i mit hår, syntes det var altmodisch. Men John Frieda Moisture Barrier hårspray er mere end den klassisk stivnende hårspray. Den afviser fugt på fugtige dage og forhindrer, at håret kruser. Sender dig et link, for jeg tænker den er lige det, du mangler – læs nogle af http://www.boots.com/en/John-Frieda-Frizz-Ease-Moisture-Barrier-Firm-Hold-Hairspray-250ml_38648/

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *