I Går Skete Der To Vilde Ting… (7-1 & Harry Potter Vender Tilbage)

Glædelig Glimmeronsdag! Håber du har en dejlig en af slagsen. Sent i går aftes begyndte det at gå op for mig, at jeg burde se fodbold og se den semifinale, hvor Tyskland lammetævede Brasilien. Så et gjorde jeg – længe nok til at se nogle mål, og kort nok til at gå i seng inden de var færdige.

Jeg er ikke vild med fodbold, og efter hvad jeg har hørt om FIFA er jeg lige så lidt vild med dem, som med den Olympiske Kommité hvor vores Kronprins arbejder. Eller “arbejder”. Men jeg bøjer mig for begejstring, medleven og for at man kan gå SÅ meget op i noget. Der er nørder alle vegne, og verden bliver helt klart et bedre sted, hvis vi laver det vi interesserer os for – bare ind i mellem. Og når det så er sagt, så har jeg en nyhed, der for nogle af os – sikkert for dem her, blandt andre – kommer op på linje af et 7-1-kamp, hvis man altså er tysker. Nemlig at Harry Potter er vendt tilbage. I kid you not. Det passer! J.K. Rowling har givet en update. Hun har skrevet om Harry! For vil du ikke gerne vide, hvordan han har det?

SÅ KLIK HER OG LÆS SELV.

3 kommentarer

  1. For satans Julia, you made my day – det her er jo nyhedsstof, vigtigere end udgangsforbud, ved giftudslip! Tak for tippet – jeg stryger straks ind og får et længeventet Harry-fix! <3

    – Anne

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *