Min Konspirationsdate & Ohøj: Striber & Guld i Blæsevejr

IMG_3506

I går skulle jeg på date med Elias. Planen var at jeg skulle hente ham klokken 14 i børnehaven. Her havde vi så aftalt at han skulle sniges ud, udenom Sofus, og Sofus så skulle hentes senere. Dén plan appellerede i dén grad til min seksårige Elias, som synes at konspirationer på det niveau er en fest. Vi gik i biografen på årets varmeste dag og så Sådan Træner Du Din Drage 2. Den var GOD! God til Elias, og også forældrevenlig.

Denne sommers datingniveau tegner sig ellers ikke supergodt: Johan knokler løs med nogle deadlines han skal nå, og lige om lidt tager han på Grøn Koncert, hvor han skal spille med Suspekt. Men altså: Hvis denne sommer byder på muligheden for at invitere Johan på en date, vil jeg have denne kjole på. Det er første gang jeg har en kjole på med så meget struktur, som samtidig sidder så godt og bekvemt, og jeg er helt skudt i den. Den er fra Baum und Pferdgarten og på udsalg her.

IMG_3498

Kjole Baum und Pferdgarten, armringe i forgyldt sølv fra Susanne Friis Bjørner, Sko fra Repetto, som kan rekvireres hos Moshi Moshi her.

IMG_3501

IMG_3512

IMG_3508

4 Comments
Previous Post
Next Post