Min Konspirationsdate & Ohøj: Striber & Guld i Blæsevejr

IMG_3506

I går skulle jeg på date med Elias. Planen var at jeg skulle hente ham klokken 14 i børnehaven. Her havde vi så aftalt at han skulle sniges ud, udenom Sofus, og Sofus så skulle hentes senere. Dén plan appellerede i dén grad til min seksårige Elias, som synes at konspirationer på det niveau er en fest. Vi gik i biografen på årets varmeste dag og så Sådan Træner Du Din Drage 2. Den var GOD! God til Elias, og også forældrevenlig.

Denne sommers datingniveau tegner sig ellers ikke supergodt: Johan knokler løs med nogle deadlines han skal nå, og lige om lidt tager han på Grøn Koncert, hvor han skal spille med Suspekt. Men altså: Hvis denne sommer byder på muligheden for at invitere Johan på en date, vil jeg have denne kjole på. Det er første gang jeg har en kjole på med så meget struktur, som samtidig sidder så godt og bekvemt, og jeg er helt skudt i den. Den er fra Baum und Pferdgarten og på udsalg her.

IMG_3498

Kjole Baum und Pferdgarten, armringe i forgyldt sølv fra Susanne Friis Bjørner, Sko fra Repetto, som kan rekvireres hos Moshi Moshi her.

IMG_3501

IMG_3512

IMG_3508

4 kommentarer

 1. Åh, hvor lyder det hyggeligt at liste storebror på 6 år ud af børnehaven på ægte snigervis. Det vil han garanteret kunne huske resten af sit liv 🙂

 2. Åh sikke en fin kjole. Den klæder dig virkeligt godt. Er ikke sikker på, at den vil se helt så lækker ud på mig 😉
  Og god anbefaling, den tror jeg også min yngste på 9 år skal ind og se, når han er tilbage fra ferie med far…

 3. For en lekker kjole! Den sitter så flott på deg.
  Og den kan sannelig tåle noen gullsko også.
  Det å gjøre hverdagen til en fest for ungene, har jeg alltid vært med på.
  I dag har jeg bedt ungene ( les: ungdommen) med på restaurant i kveld, siden jeg jobber til kl 19. Så slipper jeg å lage mat når jeg kommer hjem….i heten.

 4. Kære Sylvia,
  Det lyder virkeligt som en dejlig aften, I kan vente jer.

  Kære Birgitte,
  Prøøøøøøøv den… Og filmen er SÅ god. Den er lidt sørgelig et par steder, men ikke på en måde, som Elias ikke kunne rumme. Og han er sart…

  Kære Henriette, Ja, du har helt ret – det kan sagtens være sådan noget, der sætter sig som et minde. Det håber jeg. Jeg kommer i hvert fald ikke til at glemme lusus-følelsen i solotid med ham.
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *