Om At Prøve Kjoler

I dag har været en ret fantastisk dag på arbejde – blandt andet fordi noget af dagen bød på kjoleprøvning til Det Hemmelige projekt 2. En af kjolerne er denne – en David Andersen-kjole, som jeg er nødt til at vise frem, fordi den er SÅ smuk.  Jeg ville ønske at jeg skulle noget denne sommer der beretter denne lange hvide sag – en god vens bryllup er nok ikke stedet at dukke op i den, men se hvor fin den er. Og med håret sat og makeup på, de rigtige sko og smykker… Suk.

IMG_3458

IMG_3460

IMG_3462

Se mere David Andersen her.

8 kommentarer

 1. Wauw, for en kjole. Og eftersom jeg ikke er fan af alt for meget tyl, ville jeg med glæde have sådan en kjole på til mit eget bryllup en dag. 🙂

 2. Det var SÅ fantastisk @Anne!

  @Luna – han er dygtig, de er han altså.

  @Susanne – nej, og det her er ikke en brudekjole. Jeg blev gift med Johan for syv år siden.

  @ TAK Ladybug!

  Kærligst
  J

 3. Så vidt jeg ved er der en vis September/Oktober fest, hvor den sag ville gøre sig glimrende… Du kan jo altid “dress it down” med et diadem eller et par guldsko! (… Og iøvrigt herligt med en kjole, der ikke overskygger men understøtter kvinden, der bærer den…)

  KH S

 4. Hmmmm – nu sidder jeg jo så her og skal faktisk til en smart fest, der ikke er et bryllup og hvor den vil gøre sig aldeles glimragende 🙂
  Så jeg kommer gerne forbi og låner den og lover at sætte nogle virkelig labre sko til 🙂
  Say the word 😀

  KH C

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *