Hjemme Igen

IMG_2811

Så er vi hjemme, og i gang igen. Johan og jeg har været i New York! Tre en halv dag – mens ungerne var i vores kolonihave med svigerforældrene. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor fedt det var. Både at være i New York, men også at være alene med Johan, og så at ungerne havde en fest med deres bedsteforældre i kolonihaven. Der var faktisk også noget over at være så relativt langt væk, som gjorde at tankerne ikke hele tiden kredsede om ungerne. Det er første gang i en del år, at vi har været væk mere end en enkelt nat, sammen, og det betød alverden. Jeg har en klog veninde, som holder fast på at det at være alene uden børn, gør at man kan være sammen med børn, og være endnu bedre forældre, og jeg kan i hvert fald mærke, hvordan energien til det hele fik et pust efter et sejt træk dette forår.

Det hele spillede, og jeg kan ikke få armene ned over, hvor skønt det var. Vi boede i Soho, og gik rundt i byen derfra. Vi var ude at spise, vi drak drinks, og vi blev helt fyldt op af nye indtryk, mens roen sænkede sig.

Jeg har masser af små historier med hjem, og har naturligvis fotograferet som en gal, så jeg drysser lige lidt mere New York ud over bloggen her det næste stykke tid.

Hav en glædelig tirsdag, og velkommen tilbage til hverdagen.

IMG_2877 IMG_2874

10 kommentarer

 1. Jeg GLÆDER mig til at se små bidder fra NYC! Perfekt opvarmning til vi selv tager afsted om noget der ligner tre uger. Og glædelig mandagstirsdag!

 2. Hej Julia – jeg drømmer selv om NY med min mand. Men det er strandet lidt på, at der jo er så langt… også i relation til hvor lang tid, man kan være hjemmefra. Var I kun væk i 3½ dag (dvs. 3 overnatninger), og var det tid nok?
  Kh Trine

 3. Hej Laura, GLÆD dig! Og jeg prøver lige at samle de få adresser sammen jeg har, som andre kan få glæde af og lægge dem her.
  KH
  J

  Hej Trine, Jeg synes faktisk det var så nemt og at der ikke var for langt. Selve flyveturen er ca 7 timer, og man har tiden med sig – så hvis man flyver direkte fra Kbh med SAS, kan man tage en afgang ca kl 12 og være fremme UStid klokken ca 15. Så har man en halv dag og en hel aften. Og ja, tre overnatninger gav fire dage og jeg synes det var rigeligt til at nyde byen. Ikke at jeg ikke kunne bruge en uge, men jeg synes det er en dyr by at være i, og jeg var også helt mættet af indtryk efter de tre overnatninger. KH J

 4. Julia, du gav lige liv til min tanke om at min kæreste og jeg tager på den planlagte tur til New York alene. Vi er i gang med at planlægge en tur om ½ års tid. Med vores på det tidspunkt 4 årige søn. Men efter weekendens tur til Jylland, hvor det blev klart for mig at byferie med os til tider bliver for kedeligt for vores søn, begyndte jeg at overveje om at han har glæde af at komme med eller ej. Jeg ved der kan ske meget på ½ år og jeg vil helst bruge min ferie med ham. Men måske skulle vi tage en kortere tur og i stedet lade ham nyde nogle dage alene med bedsteforældrene. Jeg overvejer det mere nu.
  B

 5. Kære B – Johan og jeg talte faktisk om, at NEw York slet ikke er til vores drenge endnu. Selvom Elias faktisk godt kan lide byer og lide at gå på museum etc, så er der på Manhatten og i Soho meget langt mellem legepladser. Desuden KALDER byen faktisk på at man kan tage en drink og se sig om om aftenen. Helt ærligt: Jeg ville nyde dén tur alene…
  Kærligst
  J

 6. Velkommen hjem, den tur har været så velfortjent. Jeg drømmer også om lidt ferie med min mand, eller alene for den sags skyld.

  Skal glimmeronsdag ikke snart indføres igen ?

 7. Ej hvor fantastisk 🙂 Sikke langt for så kort en tur. Jeg glæder mig til NY tips, for jeg skal selv derover på sommerferie. Selvom jeg var der for en del år siden, er der jo kommet nye caféer mv. til 🙂

 8. Jeg ville helt klart tage en 4 årig med til NY – det er en vældig børnevenlig by og det er nemt at have børn med ud i USA i det hele taget – har været der med min datter da hun var 1, 3 og 4.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *