Hjemme Igen

IMG_2811

Så er vi hjemme, og i gang igen. Johan og jeg har været i New York! Tre en halv dag – mens ungerne var i vores kolonihave med svigerforældrene. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor fedt det var. Både at være i New York, men også at være alene med Johan, og så at ungerne havde en fest med deres bedsteforældre i kolonihaven. Der var faktisk også noget over at være så relativt langt væk, som gjorde at tankerne ikke hele tiden kredsede om ungerne. Det er første gang i en del år, at vi har været væk mere end en enkelt nat, sammen, og det betød alverden. Jeg har en klog veninde, som holder fast på at det at være alene uden børn, gør at man kan være sammen med børn, og være endnu bedre forældre, og jeg kan i hvert fald mærke, hvordan energien til det hele fik et pust efter et sejt træk dette forår.

Det hele spillede, og jeg kan ikke få armene ned over, hvor skønt det var. Vi boede i Soho, og gik rundt i byen derfra. Vi var ude at spise, vi drak drinks, og vi blev helt fyldt op af nye indtryk, mens roen sænkede sig.

Jeg har masser af små historier med hjem, og har naturligvis fotograferet som en gal, så jeg drysser lige lidt mere New York ud over bloggen her det næste stykke tid.

Hav en glædelig tirsdag, og velkommen tilbage til hverdagen.

IMG_2877 IMG_2874

10 Comments
Previous Post
Next Post