Hjælp?

Vi har brug for din hjælp, vi er nemlig ved at undersøge danskernes forhold til kalktabletter. Vi er nemlig ikke så gode til at tage vores kalktilskud som vi burde, og derfor vil vi gerne i fremtiden gøre det nemmere for os alle sammen at huske det daglige kalktilskud.

Så; det ville simpelthen være SÅ fedt, hvis du gad give os den gave at bruge to minutter af din tid på at klikke dig igennem dette spørgeskema. Ud over taknemmelighed og kyshånd, kvitterer vi også med en konkurrence. Hvis du efterlader din email, deltager du nemlig i lodtrækningen om 10 virkelig lækre kosttilskudspræmier til en værdi af cirka 400 kroner per styk.

KLIK HER.

5 kommentarer

 1. Jeg vil meget gerne hjælpe og svare på jeres skema, men der er flere fejl i opsætningen og derfor fejler skemaet og siger jeg ikke kan svare.

  /Annette

 2. Hej Julia

  Ville gerne ha’ svaret på jeres spørgeskema men da jeg ikke interesserer mig for at tage kosttilskud er det ikke muligt at besvare skemaet.
  Ja, det lyder måske lidt bagvendt. Problemet er at skemaet ikke kan “tåle” at man svarer “Andet” og kommenterer. F.eks. er jeg aldeles ligeglad med kalkindtagets form i spørgsmål 16. Den går bare ikke. I hvert fald kan skemaet ikke gemmes når der ikke er sat flueben. Er det ikke lidt ærgeligt hvis I gerne vil have fat i nonbelievers som mig?

  Giver det mening?

  Hilsen
  Rikke

 3. Tusind tak for jeres hjælp!

  @Rie – TAK! Det er SÅ sødt af dig! KH J

  @Rikke – tusind (!!!) tak for din opmærksomhed. Det er justeret nu. Tak igen. KH J

  @Annette – jeg har lige genopfrisket linket, så det nu er det rigtige der ligger der. Tak for hjælpen!
  Kærlig hilsen,
  Julia

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *