En Vinder, En Lufthavn & (Mange…) Drinks

L'Oréal-ebog-02

Jeg sidder i en lufthavn og skal afsted HJEM lige om lidt. Johan og jeg har været alene i tre dage og det kan seriøst ikke beskrives, hvor fantastisk fedt det har været. Jeg har drukket drinks! Cocktails! Uden at bekymre mig om, hvad konsekvensen bliver når man skal op med to lækre drenge klokken 530 næste morgen og lige hurtigt bygge en togbane med fire broer.

Jeg glæder mig til at vise billeder så snart vi er hjemme. Men det vigtigste lige nu er, at finde vinderen af lodtrækningen. Tusind tak for jeres kommentarer på indlægget – jeg deler dem med mine kollegaer, så vi har en fornemmelse af, hvad der interesserer jer mest.

Christina, som forresten blogger her – du blev vinderen!. TILLYKKE! Send mig en mail med din postadresse på julia@lahme.dk,

2 Comments
Previous Post
Next Post