Gave til dig + Gaveregn + Sommer + Sol + Alt Det Gode

L'Oréal-ebog-02

Denne ebog har vi her hos os været så heldige at få lov til at lave sammen med L’Oréal og Sine. En masse celebre damer giver deres bedste tip til sommeren, der er opskrifter og gode tanker i den. Den er virkelig fin, og har fokus på skønhed, sommer og velvære. Ja, jeg er virkelig glad for den. Du kan hente den her, den er en gave og den er ganske gratis. Jeg har leveret et lille essay til den, som blandt andet handler om, hvornår det blev en vogue at vise sin solbrændte hud frem.

For at fejre udgivelsen, har jeg fået lov til at forære dig den skønneste pakke. Det eneste du skal gøre er at skrive her i kommentarfeltet hvilken artikel, eller hvilket indlæg, du synes var mest brugbart, og så er du med i lodtrækningen. Jeg trækker lod den 9. juni klokken 20, og vinderen offentliggøres her på siden.

God læselyst, og glædelig sommer!

Du vinder alt dette:

IMG_2635

En hel familie af Garnier Ambre Solaire:

IMG_2636

Genvejen til solkysset hår, nemlig L’Oréal Paris´Sunkiss Jelly.

IMG_2637

Det produkt som Sine gentagne gange har forklaret mig er sommerens must have produkt, nemlig en BBcreme med faktor:

IMG_2638

Derudover HELE – ja, hele, Essies neonkollektion, som er vidunderlig og fortjener flere billeder:

IMG_2640

IMG_2641

IMG_2644

Og ebogen, som er en lille guldgrube af viden – den finder du lige her.

Præmien er en gave fra L’Oréal til læserne af denne blog. Ebogen har min virksomhed, Lahme Kommunikation, været med til at lave og vi er frygtelig stolte af den.

115 Comments
Previous Post
Next Post