Nyt Hårplejebrand, Du Bør Kende

IMG_2583

IMG_2588

Min venindes veninde er begyndt at arbejde med evos produkter, og derfor spurgte hun mig, om jeg havde lyst til at prøve dem, og endelig fortælle hende, hvordan jeg synes de var. Det ville jeg gerne, men jeg fik faktisk også lyst til at fortælle jer det.

evo er et hårplejebrand som opererer under mottoet “Saving ordinary humans from themselves. Brandet vil gerne sige tingene som de er, og derfor kan man faktisk regne med, hvad der står på flaskerne.

Jeg har prøvet disse tre produkter:

IMG_2586

Godt. Den virker! Den giver løft og spændstighed til os med krøller. Brug halvdelen af, hvad du tror du skal, i håndklædetørt hår.

IMG_2585

MEGET plejende balsam (læs den fine tekst på flasken). Som i MEGET plejende. Hvis du lader den sidde i fire fem minutter har du en lækker hårkur.

IMG_2584

Ok. Jeg ved ikke om jeg bliver et SÅ meget bedre menneske af en shampoo, men den her den plejer altså også. Den giver meget blødt og gennemfugtet hår, og jeg behøvede faktisk slet ikke balsam da jeg brugte den første gang.

Du kan læse mere om de lækre produkter her.

 

 

 

2 Comments
Previous Post
Next Post