Smukke Ting, Jeg Ønsker Mig (Man Må Gerne Drømme, Ikke?)

Skærmbillede 2014-05-22 kl. 13.47.31

Det er fredag aften, ungerne leger og ser Disneysjov, og jeg surfer boligdrømme på nettet mens jeg skiftevis nusser den ene og den anden, henter mere chokolade og deler kys og våde vaskeklude ud (chokoladen…). Jeg er dybt forelsket i stellet Flora fra Royal Copenhagen. Jeg synes det er så fint, mormoragtigt og alligevel elegant, og som de plejer at sige her ovre, så er porcelænsbesættelse helt ok.

Skærmbillede 2014-05-22 kl. 13.47.55

Og når vi nu er ved møbeldrømmene, så har jeg fået øje på noget fint, svensk og finurligt:

-1

Nemlig det lille svenske møbelfirma Krussbar. Skabet her hedder Abbe, og jeg synes simpelthen bare det er så fint.

134071_essential_RustyRed_93492

Se en smuk seng! Og soveværelse! Bortset fra det døde dyr på væggen er jeg solgt. Sengen er fra Auping og deres madrasser skulle være fantastiske. De koster ret meget, men så får man så også en certificeret seng, hvor mere end 50% af sengen er fremstillet af genbrugte materialer. Det er jeg så begejstret for. At man køber kvalitet, som har nikket til miljøet, og som samtidig ser så smukt ud.

9 Comments
Previous Post
Next Post