Smukke Ting, Jeg Ønsker Mig (Man Må Gerne Drømme, Ikke?)

Skærmbillede 2014-05-22 kl. 13.47.31

Det er fredag aften, ungerne leger og ser Disneysjov, og jeg surfer boligdrømme på nettet mens jeg skiftevis nusser den ene og den anden, henter mere chokolade og deler kys og våde vaskeklude ud (chokoladen…). Jeg er dybt forelsket i stellet Flora fra Royal Copenhagen. Jeg synes det er så fint, mormoragtigt og alligevel elegant, og som de plejer at sige her ovre, så er porcelænsbesættelse helt ok.

Skærmbillede 2014-05-22 kl. 13.47.55

Og når vi nu er ved møbeldrømmene, så har jeg fået øje på noget fint, svensk og finurligt:

-1

Nemlig det lille svenske møbelfirma Krussbar. Skabet her hedder Abbe, og jeg synes simpelthen bare det er så fint.

134071_essential_RustyRed_93492

Se en smuk seng! Og soveværelse! Bortset fra det døde dyr på væggen er jeg solgt. Sengen er fra Auping og deres madrasser skulle være fantastiske. De koster ret meget, men så får man så også en certificeret seng, hvor mere end 50% af sengen er fremstillet af genbrugte materialer. Det er jeg så begejstret for. At man køber kvalitet, som har nikket til miljøet, og som samtidig ser så smukt ud.

9 kommentarer

 1. Ser også Disney . Surfer nyheder, blogs og deslige. Jeg ved godt, at ungerne elsker Disney, og at det er en fast del af fredag aften, men for søren hvor er det intetsigende. 😉

  Glæder mig til at se et eller andet på tv eller netflix for mig selv, når ungerne sover. Men en varm kop te og lidt chokolade.

  By the way – FANTSTISKE kopper. Men det må klart blive ved drømmen, de ville ikke holde 5 minutter herhjemme. Men elsker at købe tekopper og sådan noget fint noget.

 2. Den var god. Har været hjemme et stykke tid nu, men har haft travlt – som du også selv har haft. Nu er der mere ro på, skal lige afholde et par eksaminer, men det er den gode tid på året. Heldigvis.
  Jeg så dog nogle fantastisk inspirerende skoler i London på min rejse, og det er første gang, jeg har været i London UDEN at købe en eneste ting med hjem. Havde simpelthen ikke tid.

  Kh

 3. @ Janne F – ja, kopperne er så smukke! Jeg fik en enkelt i fødselsdagsgave og jeg elsker den.
  @Bitten – godt du er hjemme igen, og sikken en præstation! London uden shopping! Håber du får en god periode med eksaminer, raske børn og nattesøvn…
  KH
  J

 4. Hahaha, hvor er du sød Julia! Og du har ret, porcelænsbesættelse er ganske ok – vores mor plejer at sige, at det er en sygdom, der ikke er fundet en kur for endnu 😉 Men det gør nu ikke noget, stel-drømmeri er skønt. Kan godt forstå du bliver blød i knæene over Flora, det er jo også ualmindeligt smukt – du må skaffe noget til hylderne derhjemme.

  – Anne

 5. Det er pivpænt, det stel! En veninde har kopperne, og ikke nok med at de er fine at se på, de er også eminente at holde om. Den der følelse med en kop, der ligger godt i håndhulen og varmer kroppen på nærmest indefra, dét kan de kopper!

 6. Altså Marina – du lokker, du lokker!

  Anne – så godt at vi er flere om at drømme!

  Anne / Venter På Vin – haha, jeg er simpelthen så vild med den måde at diagnostisere på, og tak fordi I deler så lækkert ud af jeres lidenskaber…
  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *