Glædelig Fredag & Hu-hej, Hvor Det Går

IMG_2086

Der er pres på i disse dage: Det er fredag aften, klokken nærmer sig 2030 og jeg sidder i et tog mod Fyn. I morgen tidlig skal jeg nemlig holde et seminar på Gl. Avernæs på Fyn, om intet mindre end blogging. Jeg skal stå der rimeligt tidligt, og det betyder at jeg ikke kunne få logistikken til at hænge sammen uden en overnatning på Fyn. Jeg kom sent hjem fra Paris i går, og dagen i dag har været mødetung. Eftermiddag og aften var med ungerne, og ja, jeg elsker mit job, men hold nu op, hvor kan det nive, når kufferten ikke bliver pakket ud, men pakket om, og man kysser goddag og farvel lidt for tæt på hinanden. Jeg vil ikke lyve: Jeg savner dem her til aften.

Jeg ser dem i morgen aften – for dagen i morgen byder på to foredrag og en international event jeg sammen med min dygtige kollega skal lave pressedækning på – så ja, der er smæk på. Men jeg har faktisk ingen grund til at brokke mig – jeg laver det jeg elsker, og som vi har talt om før herude, så sker der ikke meget i ens liv, uden at det koster; eller: Det er umuligt at gøre fire ting samtidig. To kan jeg klare, men ikke fire. Der er en dyd i flid, som tit bliver overset; og noget godt i at kunne lide sit arbejde nok til at komme glad hjem. Jeg glæder mig til at finde en vandpyt med ungerne i morgen, og vi har aftalt at er søndagen lang, og næste weekend er endnu længere.

Arbejdstøjet i dag skulle kunne klare møder i forskellige brancher, at komme hjem og lege med biler på gulvet, at lave mad, pakke kuffert og komme afsted igen uden at skulle klæde om. Nederdelen er fra Y.A.S, har en slids og hviler på hoften. Den er i læder; faktisk flere kvaliteter og strukturer sat lækkert sammen, og jeg er SÅ glad for den. Se den her. 

Overdelen er en afslappet jerseysag fra det nye danske mærke NOTICE, som virkelig skal tjekkes ud. Så fint og jeg er erklæret fan. Se den her.

IMG_2087

12 Comments
Previous Post
Next Post