Glædelig Fredag & Hu-hej, Hvor Det Går

IMG_2086

Der er pres på i disse dage: Det er fredag aften, klokken nærmer sig 2030 og jeg sidder i et tog mod Fyn. I morgen tidlig skal jeg nemlig holde et seminar på Gl. Avernæs på Fyn, om intet mindre end blogging. Jeg skal stå der rimeligt tidligt, og det betyder at jeg ikke kunne få logistikken til at hænge sammen uden en overnatning på Fyn. Jeg kom sent hjem fra Paris i går, og dagen i dag har været mødetung. Eftermiddag og aften var med ungerne, og ja, jeg elsker mit job, men hold nu op, hvor kan det nive, når kufferten ikke bliver pakket ud, men pakket om, og man kysser goddag og farvel lidt for tæt på hinanden. Jeg vil ikke lyve: Jeg savner dem her til aften.

Jeg ser dem i morgen aften – for dagen i morgen byder på to foredrag og en international event jeg sammen med min dygtige kollega skal lave pressedækning på – så ja, der er smæk på. Men jeg har faktisk ingen grund til at brokke mig – jeg laver det jeg elsker, og som vi har talt om før herude, så sker der ikke meget i ens liv, uden at det koster; eller: Det er umuligt at gøre fire ting samtidig. To kan jeg klare, men ikke fire. Der er en dyd i flid, som tit bliver overset; og noget godt i at kunne lide sit arbejde nok til at komme glad hjem. Jeg glæder mig til at finde en vandpyt med ungerne i morgen, og vi har aftalt at er søndagen lang, og næste weekend er endnu længere.

Arbejdstøjet i dag skulle kunne klare møder i forskellige brancher, at komme hjem og lege med biler på gulvet, at lave mad, pakke kuffert og komme afsted igen uden at skulle klæde om. Nederdelen er fra Y.A.S, har en slids og hviler på hoften. Den er i læder; faktisk flere kvaliteter og strukturer sat lækkert sammen, og jeg er SÅ glad for den. Se den her. 

Overdelen er en afslappet jerseysag fra det nye danske mærke NOTICE, som virkelig skal tjekkes ud. Så fint og jeg er erklæret fan. Se den her.

IMG_2087

12 kommentarer

 1. God tur. Gl. Avernæs er en skøn lille plet. Og ja.. flid er en overset dyd!

 2. Tak Heidi – jeg glæder mig sådan til at se det! Og ja, jeg synes godt vi må få den del af tilværelsen tilbage som noget, man kan sætte en ære i. KH J

 3. midt i mellem hjerteniveri og drømmejob må jeg blot sige: du ser topgodt ud:) jeg håber, jeres seminar bliver smaddersejt, og du snart kan komme hjem og kysse på dine drenge!

 4. Den ser SÅ fed ud den nederdel! Hatten af for at du kan jonglere så mange ting samtidig, men som du siger, så laver du noget du elsker, og det giver ekstra overskud!

 5. Kære seje dejlige Julia,
  Tak for din skønne blog, som jeg med stor fornøjelse følger.
  Jeg er helt vild med dit tøj på dette billede :). Hvordan er t-shirt og nederdel i størrelse – stor/lille? Jeg påtænker at købe et sæt mangen til :-)). På forhånd tak.
  Bedste hilsener,
  Anette

 6. Har du planer om et blog foredrag i Købehavn? Har læst din blog bog (Og alle dine andre bøger) og kunne godt tænke mig at høre mere.

 7. Pas på dig selv på farten, sødeste Julia. Men hold fast hvor er du sej og dygtig. Sikke en verdenskvinde, der lige rejser fra Paris har et stopover i KBH og så suser mod fine Fyn…

 8. Åhhh jeg kan jo ikke lade være med at blive lidt bekymret…hvordan kan du dog holde til alt det? Godt du skal tilbringe søndagen i en vandpyt.
  Du ser så fiks ud!

 9. Tusind tak for et inspirerende og tankevækkende foredrag på Gl. Avernæs her til morgen.

 10. Kære Susanne – så længe det er sjovt, og man bliver glad af det, så kan jeg.
  Kære Marian – haha – ja og det hele i regntøj…
  Kære Randi, nej desværre ingen planer lige nu. men TAK!
  Kære Mette! TAK og det giver nemlig overskud!
  Kære Linda! TAK og nyd ferien!
  Kære Anette – nederdelen er i en str 38, og blusen er det samme. Ingen af delene er stramme, og jeg er en meget regulær 38.
  Kærligst
  J

 11. Du er ret sej 🙂 Det er godt nok nogle tunge dage. Men det er fedt, at du elsker det hele så meget 🙂
  Super lækkert outfit 🙂

 12. Jeg er altså ret fan af det, Notice render og laver. Selvom de fleste måske styler det meget “med kant”, så synes jeg, at det passer ret godt ind i min mere corporate stil. Er totalt fan af deres sæt med nederdel og sweat.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *