Interview: Emily Salomon Om Blogging & En Taske

emilysalomonxmarkberg2_zps3fd64609

emilysalomonxmarkberg1_zpsa20ed280

stribogplet1_zps25015998

For nylig talte jeg med blandt andre hende her og hende her om at vi skal huske at linke til hinanden i blogland – at fortælle de gode historier fra blogland og at komme rundt og ikke mindst: At vise, hvem der er gode til at lave noget godt. En af Danmarks meget inspirerende bloggere er Emily Salomon, og hun har designet en taske, jeg simpelthen synes er noget af det fineste. Den er del af en ganske fantastisk designkonkurrence hvor fire bloggere har deltaget. Jeg linker til den nederst. Jeg har interviewet Emily om designet og om hvad det at blogge har givet hende. Læs med her:

Beskriv din fine taske for os, og hvorfor du har valgt den sammensætning?

Jeg ville gere lave lige akkurat den taske, jeg selv stod og manglede i min garderobe. Det var vigtigt for mig at det var min egen drømmetaske og at man tydeligt kunne se min stil gå igen i tasken. Den skulle både være feminin og rå og dekorativ og brugbar. Derfor er det en crossbody model, men med en lille ekstra hank, så den også kan agere håndtaske. Begge remme er aftagelige, så den kan også bruges som clutch. Sådan skal jeg selv bruge den til alle forårets og sommerens bryllupper og fester. Den fine pudderlyserøde farve får modspil af kæderemmen og leopardprintet og på den måde kan den tilføre lidt kant til et feminint outfit eller lidt lyserødt og fint til et ellers neutralt og casual sæt tøj. Den er i øvrigt fuld af små rum så alt ens pigedims ikke bliver væk nede i taskens dyb.

Er det første gang du indtræder i et designsamarbejde? Hvordan har det været?

Ja, det er første gang og jeg blev også ret bekymret til at starte med. For var det overhovedet noget jeg kunne finde ud af? Jeg har en universitetsbaggrund og man lærer ikke ligefrem at designe tasker på litteraturvidenskab. Men jeg tog udfordringen op og det viste sig at være virkeligt skægt og en meget lærerig proces, som jeg er taknemmlig for at have fået mulighed for og have med i bagagen. Men samtidig har jeg også fået en kæmpe respekt for rigtige designere. Der er så mange små ting der skal gennemtænkes og tages stilling til, som man slet ikke overvejer som forbruger. Teamet bag Markberg var en stor hjælp og selvom jeg havde et ret godt billede af hvordan tasken skulle se ud, kunne jeg ikke have gjort det alene. Og så har det været så dejligt både at lave et fysisk produkt, som stikling fra min blog og ikke mindst det kick at se en pige på gaden med ‘min taske’. Jeg mener, tænk engang at folk har købt den.

Havde du forventet denne type muligheder, da du begyndte at blogge?

Nej, jeg begyndte at blogge, fordi jeg syntes, det var sjovt at dele mine billeder af og tanker om nogle af de ting jeg elsker. Det er også stadig det, der driver værket og er min motivation for at blogge på 5. år. Det inspirerer mig til at blive bedre og giver mig meget, at jeg har et kreativt råderum, hvor den hyppigste respons er, at folk bliver glade af at læse med. Jeg skriver bestemt ikke om raketvidenskab eller hjernekirurgi, men tænk engang at jeg har opbygget et univers, der gør andre mennesker i godt humør. Det gør mig virkelig glad og stolt

Hvilken vej mener du at blogging generelt går, hvad er tendenserne, som du ser dem, og hvad er ambitionerne for din egen blog?

Jeg synes det stritter i alle retninger og heldigvis for det. Der findes stort set blogs om alt og der er meget forskellige måder både at blogge på, men også at køre en blog. Og så er der stor konkurrence, hvilket er en god ting, for kvaliteten er virkelig blevet højnet over de seneste år. For en håndfuld herhjemme er blogging endda blevet en levevej. Jeg lever halvvejs af bloggen og halvvejs af mit ‘voksenjob’, som PR-konsulent. Det er for mig en fin balance lige nu, fordi jeg ikke bliver økonomisk afhængig af min blog. Men måske jeg tager springet en gang i fremtiden. For jeg elsker virkelig at blogge og arbejdet omkring det og ville synes, det var en meget spændende udfordring at se om jeg kan få kabalen til at gå op som selvstændig.

 

11 Comments
Previous Post
Next Post