En Arbejdsdag – Paris

 

IMG_2060

Det er hundekoldt i Paris i dag og vi skyder billeder udenfor. Det er værst for modellen som med meget lange bare ben, ind i mellem skal varmes op. Varmen får hun i bilen, der står parkeret på en sidegade. Nogle gange tror man at modebranchen er topglamourøs. Det kan den også være, og det var den især, da jeg sad på den anden side af bordet og var del af pressen. Men glæden over tøj, kærligheden til mode og stil, og begejstringen for den perfekte makeup fylder også godt i landskabet. I hvert fald i mit. Jeg elsker det her.

Paris er kold i dag og vi skal nå rigtigt meget inden hele holdet suser hjem i aften. Jeg glæder mig sådan til jeg om nogle måneder må vise, hvad det er jeg har været med på sidelinjen af, og det er simpelthen så latterligt pænt og lækkert, at jeg ikke kan holde ud, at jeg ikke bare kan vise det hele.

Der er noget over at arbejde med mode, som aldrig slipper mig. Mad kan efterhånden gøre det samme, og skønhedsprodukter lige så, men hele det fysiske, det sanselige i at arbejde med mode, får mit hjerte til at banke. Nå, men ud i kulden igen nu. Hav en dejlig torsdag.

IMG_2044

Kaffepausen.IMG_2048

Og her – basen, hvor modellen klæder om, og hvor hele det store hold skiftes til at få varmen…IMG_2047

 

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *