Jeg Burde Sove… Men…

foto-29

Det er næsten midnat og jeg er lige ankommet til min hotel i Paris. Denne gang er det en smuttur, og jeg skal kun være her én enkelt nat. På køreturen fra lufthavnen gik det allerede op for mig, hvor vild jeg er med denne by. Den kan altså noget. Jeg kommer ikke til at se noget af byen denne gang, da dagen i morgen er sat af til et fotoshoot. Jeg skal skrive tusind ting undervejs, og være helt sikker på at jeg får samlet alle de informationer sammen, jeg skal have med hjem.

Der skal ikke meget til at overbevise mig om Paris. Disse to billeder er knipset fra den lille fine balkon der hører til mit hotelværelse. Tænk at bo her! Nogen har regnet den ud. Kender du den der lille tanke, der ind i mellem rammer én om at man jo også kunne bo et andet sted? Bare et par måneder? Paris ville kunne hive mig afsted med unger og hele menageriet – også selvom det eneste jeg kan gøre mig forståelig nok med på fransk er bestilling af en kop kaffe. Eller to. Mere behøver man vel sådan set heller ikke.

IMG_2035

IMG_2034

9 Comments
Previous Post
Next Post