Jeg Burde Sove… Men…

foto-29

Det er næsten midnat og jeg er lige ankommet til min hotel i Paris. Denne gang er det en smuttur, og jeg skal kun være her én enkelt nat. På køreturen fra lufthavnen gik det allerede op for mig, hvor vild jeg er med denne by. Den kan altså noget. Jeg kommer ikke til at se noget af byen denne gang, da dagen i morgen er sat af til et fotoshoot. Jeg skal skrive tusind ting undervejs, og være helt sikker på at jeg får samlet alle de informationer sammen, jeg skal have med hjem.

Der skal ikke meget til at overbevise mig om Paris. Disse to billeder er knipset fra den lille fine balkon der hører til mit hotelværelse. Tænk at bo her! Nogen har regnet den ud. Kender du den der lille tanke, der ind i mellem rammer én om at man jo også kunne bo et andet sted? Bare et par måneder? Paris ville kunne hive mig afsted med unger og hele menageriet – også selvom det eneste jeg kan gøre mig forståelig nok med på fransk er bestilling af en kop kaffe. Eller to. Mere behøver man vel sådan set heller ikke.

IMG_2035

IMG_2034

9 kommentarer

 1. Jeg burde også sove 🙂 . Men hyggeligt med en godnathilsen fra Paris, byernes by – stadig sandt. Smukke huse og smuk byplanlægning. Space & place i skøn sammenhæng. Og så er der lige lidt varmere og fransk lyder så chickt! 🙂 . Godnat fra dk.

 2. Paris er bare det bedste bedste sted i verden. Frankrig i det hele taget!

 3. Jeg tænker også til tider, om man bare burde sige “til helvede med det hele”, vi flytter 3 måneder til Sydspanien. Men, hvordan får man finansieret det? Hvad med jobbet? Hvad med børnenes skole og børnehave? Hvad med deres venner? Jeg ville ønske, at glasset kunne være mere halvfuldt en halvtomt – og at jeg var gjort af den modige slags. Lige nu er jeg i hvert meget i tvivl i forhold til om “status quo” er lykken. Er det “as good as it gets”?

  Sommeren er på vej, Paris virker vidunderlig. 🙂

 4. Kan man ikke få et job i Paris? Det gjorde mine venner da børnene var små. To år i Paris. Børnene gik i fransk skole. Mor gik hjemme og skrev speciale og gik til fransk.

 5. Det er alt for lang tid siden jeg har været i Paris – var der i 1996 med min søster – men vil så gerne tilbage. Der er jo stor forskel på storbysferie når man er 19 i forhold til når man er 36.

 6. Kære Julia,
  tak fordi du skriver lige fra hjertet.
  Skal snart til Paris og den udsigt vil jeg gerne nyde. Hvad hedder hotellet?

  Kærlig hilsen,

  Else Sørup

 7. Mmmm… Jeg viste min mand dit indlæg og dine billeder over morgenbordet, og så sagde han – hvorfor ikke?
  Altså, jeg elsker også Paris – og jeg kunne SAGTENS se dovne søndage, hvor Nicholas leger med sin petit bateau i bassinet i Luxembourghaven, mens jeg kigger på indersiden af mine øjenlåg, og Allan læser en bog magelig henslængt i hver vores liggestol. Men som Bitten skriver – alle de spørgsmål, der tårner sig op …

  Man burde gøre som Nike – just do it. Ikke tænke, bare gøre.

  Og så tror jeg egentlig, at jeg hellere ville flytte til Berlin, hvis jeg fik valget, selvom jeg elsker Paris. Fra Berlin er der bare en køretur til Paris. Slut med alt det der bro- og færge-halløj .. “skaaaat, skal vi køre til Paris i weekenden?” Det går lissom ikke rigtig her i Kbh, for bare at forlade øen koster kassen. Fra Berlin er der 800 km og Autobahn ..

  Hvor ligger dit hotel? Det ligner latinerkvarteret .. Vi var på honeymoon på Hotel Louis II på Rue St Sulpice. Fan-ta-stisk <3

  God tur (hjem) senere i dag!

  Gitte K

 8. @ Gitte . inden Sofus kom prøvede jeg at lokke Johan med til Berlin. Tror bare det er en god ide at ruske lidt op i det hele ind i mellem. Og så at det ville være en oplevelse for livet…

  @Else – jeg laver lige et indlæg om hoteller i Paris si weekenden.

  @Camilla – byen er vidunderlig. Og jeg kan slet ikke få nok. Heller ikke selvom det er arbejde.

  @Susanne – Jo, det er jeg sikker på man kan. Vil jo bare helst ikke af med det jeg har, så det skulle under alle omstændigheder være noget med at arbejde her fra? Men nu begynder Elias i skole, så måske engang når det passer bedre; ellers kunne man jo begynde at holde nogle lidt længere ferier… Det ville også virke

  @ Bettinna – TAK! Foreløbig fryser jeg røven af på en parkeringsplads.

  @Bitten .- jeg tror på eventyret, I ALT! Jeg tror på at man henter lykken hjem, og så tror jeg også at man kan få alting til, hvis man vil. Man kunne jo leje sin bolig ud i to mdr? Eller noget?

  @Pia – ja, her er vidunderligt!

  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.