Har Du Svært Ved At Bestemme Dig? Her Er Løsningen: Game Of Thrones Møder Danmarks Dejligste Badehoteller

 

På den ene side: Søvn, frisk luft, mad, all round flinkhed og mænd i badetøj.

På den anden side: Mord, børn der tager hævn, magi, ondskab og kvinder med dybe udskæringer.

Game of Thrones versus Danmarks Dejligste Badehoteller.

Jeg har totalt respekt for at det kan være svært at vælge mellem to så store dramaserier.  Problemet er at du ikke kan undvære nogen af dem, at du skal tidligt op i morgen, så måske må den ene vige for den anden? Danmarks Dejligste Badehoteller blev det meste sete program i sidste uge, så hvis du vil tale med ved frokostbordet i morgen er du NØDT til at se det! Og i aften handler det om Samsø og Hornbæk. Hvem vil gå glip af det?

Men GoT både har intriger, vold og udklædning. Og det nye afsnit kommer i aften! Og vi fik ikke engang lov til at klæde os ud i Danmarks Dejligste badehoteller… (Endsige slagte en kage med en klinge af valyrisk stål…). Så derfor har jeg truffet en beslutning. Vi merger. Slut med at skulle vælge. Nu er det, det bedste af to verdener. Idyl og uhygge.

Så derfor lidt high lights fra i aften:

Uhyggen breder sig på Samsø. Den intetanende type der netop er kravlet igennem en underskov af snusk tror hun skal til (endnu) en idyllisk festmiddag.

IMG_1014_edit

Efter trusler om blodsudgydelser, drama og højspændte intriger, forslag til hvordan Samsø kunne bruges som slaveø alternativt til opdræt af drager, er der faldet ro over de rejsende, som her skåler på indtagelsen af Sjælland med deres hemmelige våben:

_DSC7373_edit

Øjeblikket hvor gæstebogen skal udfyldes udvikler sig dog dramatisk og hverken Sigurd Kongshøj eller Jacob Reis er tilfredste med udviklingen. Ingen er faktisk. Endnu en landsdel må besejres.

2-1

TAK for billeder!

 

12 kommentarer

  1. ej hvad skal jeg vælge Game of Thrones eller Danmarks Dejligste Badehoteller.

    begge udsendelser er jo drama og især når jeg ser dine billeder i dette indlæg så hælder jeg til badehoteller 🙂

  2. Ha ha. Du har jo taget valget for mig. Jeg må købe GoT, når den kommer som DVD-box… 😉

  3. Ingen tvivl, badehoteller uden special effekts:-) men kan du måske kaste lys over det udstyr som blev brugt til at åbne et blødkogt æg i et af de tidligere programmer? Jeg har tænkt på det lige siden….

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *