Styling: Kan Du Huske Da Det Var Sommer? Danmarks Dejligste Badehoteller

IMG_1022

IMG_1017

Godmorgen og glædelig hverdag! Jeg håber du har haft en skøn påske, nydt det absolut fantastiske forårsvejr, og at du er glad tilbage i hverdagen. Vejret mindede mig om sommer, og det føltes som om det hele sprang ud i netop denne forlængede weekend. Ungerne har nydt det, jeg har nydt det, og vi har vist alle trængt til det.

Via Facebook og mail har jeg i går aftes fået virkeligt mange henvendelser omkring tøjet i gårsdagens afsnit af Danmarks Dejligste Badehoteller. Så her prøver jeg lige med noget der ligner en gennemgang af det jeg havde på, og som jeg har billeder liggende af. Og ja, Samsø var SÅ fedt!

IMG_0968

Kjolen jeg ankommer i ser sådan her ud. Den er fra det yderst budgetvenlige brand See U Soon, som fås i den del butikker efterhånden, og også i webshops, blandt andet her.

Og det er med vilje jeg ser sur ud. Det meste af tiden så jeg nemlig sådan her ud (der var heller ikke grund til andet):

IMG_0977

Skoene er fra Repetto og fås her hos Moshi Moshi.

IMG_0970

IMG_1012

Jeansne er fra Minimum og tee-en er fra The Baand.

I Hornbækhus så vi sådan her ud under middagen:

IMG_0887

Min kjole er fra Magalli Pascal, som laver skønne blondekreationer.

 

 

2 kommentarer

  1. Wow! Tak for info om de lækre sager. Sad også og savlede over tøjet (maden og hotellerne) i går!

  2. Det føltes helt præcist som en sommerformiddag lige nu. Jeg har svært ved at forlade solpletten for at komme videre i dagens program. En dag der er lidt mandagstirsdag-agtig. Jeg er fan af forlænget weekend! God hverdag 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *