Det Ér En Trend… Og Den Er Fin.

Jaja, jeg ved det godt. Jeg er ved at være småbesat af den rosa, den pink og den lyserøde.Farven har sneget sig ind på mig, men som du kan se nederst i dette indlæg, så er det ikke bare mig, men rigtigt mange andre, der også mener at den farve er på sin plads (igen). Jeg har surfet lidt (sorry), og kunne godt blive fristet af en enkelt eller tre af disse sager:

No 1: Den smukkeste (omend ret upraktiske) frakke fra Zara. Klik her og se den. Jeg kender en dygtig stylist, som siger at man aldrig går forkert hvis man går i Zara efter en jakke…

No 2: Denne lækre nederdel fra brandet med det tvivlsomme navn, Supertrash, har ud over rosa detaljer også leopardprint. Den ønsker jeg mig! Klik her.

No 3: Hvis jeg havde en lille pige, eller en søn der stadig var glad for rosa, så var den her hentet hjem.

Og se her: Såvel Skøns jubilæumsnummer (hvor jeg har skrevet en klumme om, hvad der er sket de sidste 10 år (hverken mere eller mindre), som Vogues forside med Miss Moss er rosa. Det samme er den fineste, lækreste chokolade:

IMG_1558

IMG_1561

5 Comments
Previous Post
Next Post