Det Ér En Trend… Og Den Er Fin.

Jaja, jeg ved det godt. Jeg er ved at være småbesat af den rosa, den pink og den lyserøde.Farven har sneget sig ind på mig, men som du kan se nederst i dette indlæg, så er det ikke bare mig, men rigtigt mange andre, der også mener at den farve er på sin plads (igen). Jeg har surfet lidt (sorry), og kunne godt blive fristet af en enkelt eller tre af disse sager:

No 1: Den smukkeste (omend ret upraktiske) frakke fra Zara. Klik her og se den. Jeg kender en dygtig stylist, som siger at man aldrig går forkert hvis man går i Zara efter en jakke…

No 2: Denne lækre nederdel fra brandet med det tvivlsomme navn, Supertrash, har ud over rosa detaljer også leopardprint. Den ønsker jeg mig! Klik her.

No 3: Hvis jeg havde en lille pige, eller en søn der stadig var glad for rosa, så var den her hentet hjem.

Og se her: Såvel Skøns jubilæumsnummer (hvor jeg har skrevet en klumme om, hvad der er sket de sidste 10 år (hverken mere eller mindre), som Vogues forside med Miss Moss er rosa. Det samme er den fineste, lækreste chokolade:

IMG_1558

IMG_1561

5 kommentarer

 1. Som Mor til to piger, så bliver man ligsom mættet med rosa/pink.. Men når det så er sagt, så er jeg ret vildt med farven til mig selv også.

  Jeg var en tur i H&M i sidste uge, og så flere styles i orange. Eller mere brændt orange. Vild flot, og især her til sommer med bruge arme/ben (det skal der lige arbejdes lidt på). Købte en fed top.

  Ja, Zara har smukke frakker. Købte en vinterjakke i Zara i Barcelona i sep. (vi har ikke en Zara her i Aalborg, så må man jo rejse efter det ;-)..) Nå, men den var ret fed og de have virkelig mange flotte frakker.

 2. Tak @Mette!

  Kære Line – jeg køber faktisk næsten kun på nettet. Zara er virkeligt gode til ombytninger, så det spiller. Sejt med Orange! Det vil jeg virkeligt gerne være god til. Og i H&M. Må komme mere ud. Men hvem ER det, der har tid til sådan for alvor at nå omkring butikker? Fatter det ikke.
  KH
  J

 3. Du har ret. Hvem har egentlig tid til at gå i butikker? Bortset fra min tur i H&M (hvor jeg egentlig var ude og købe sommertøj til mine piger) er det også lang tid siden jeg har gjort det. Handler også primært på nettet efterhånden. Tak for tippet med zara, har faktisk aldrig handlet i deres online butik.

 4. Jeg har en meget trendy 4-årig pige – det var svært at komme ud af H&M uden at købe alt hvad der var lyserødt… eller nærmere pink 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *