På Tur Med Ungerne

IMG_1638

Kaos.

Elias, Sofus og jeg er taget til Odense for at besøge bedste Karen. Vi er her til i morgen, og vi var ikke hele tiden på kanten til at blive smidt af toget. Ungerne havde en fest. En larmende én, og jeg kom til kort med pædagogikken (host), men måtte overgive mig til kildeture og leg og fis og ballade. Sofus har sprunget middagsluren over, og det kostede lidt på omgængeligheden, men til gengæld er der nu storebrortid med dyne og Disney og snak fordi Sofus er faldet ureglementeret tidligt om (og jeg krydser fingre for at han ikke vågner klokken fire i morgen tidlig).

Men bøgen er sprunget ud over legepladsen, og det hele føles som ferie. Og jeg undskylder hermed overfor mine medrejsende…

IMG_1685

IMG_1659

IMG_1657

IMG_1668

6 Comments
Previous Post
Next Post