“Paris Is Always A Good Idea…”

IMG_1212

… jeg tror nok at det var Audrey Hepburn, der sagde det. Og hun (eller hvem det var) havde ret. Paris er vidunderlig. Jeg er her på arbejde, men jeg kan love for at kameraet sidder løst i hånden, og skønt jeg allerede skal hjem i morgen, har jeg vist fine spots nok med hjem til at kunne skrive om byen her i ugevis. Det er for alvor forår her og der er blade på træerne, og en sol, der varmer igennem. Jeg nyder det mellem møder og kontorer, og tænker at det bare er om at suge det hele ind. Rigtig glædelig Glimmeronsdag derude…

IMG_1300

6 kommentarer

  1. Og baguettes med abrikosmarmelade med varm chocolat. Og mousse au chocolat til du skammer dig hos Chez Janou. Ååååååh … suk

  2. Godaften dernede i Paris,

    kærlighedens by over dem alle:-)

    Husk at gå ned af de små gader, ind på de små spisesteder (der gemmer sig oftest de bedste restauranter, gallerier, konditorier osv.)

    Nyd det i Paris mellem arbejdet:-)
    Forårshilsner fra Tina

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.