Nu Er Det Her!

IMG_4747

Er det ikke?

Foråret. Jeg synes jeg kan mærke varmen og duften fra det, og jeg glæder mig sådan til det hele springer ud. År efter år siger jeg til mig selv at jeg sagtens kan klare vinteren, mørket og kulden; at jeg ikke er sådan en, der bliver mærket af det. Men når så solen og sommertiden og lyset kommer, så synes jeg alligevel det hele går temmelig meget lettere, er sjovere og føles bedre. Der ER sommerfugle i maven. Uanset – foråret blafrer og jeg kan lide det.

Ungerne skal ud i det, og det er som om de nærmest bliver hevet ud i det. Af en eller anden urkraft der siger til dem at nu er der noget der er bedre end Diego/Ben10 konstellationen på ipaden, som om de ved at nu er det nu. Nu må mudderet betrædes, og nu skal verden indtages igen. Sofus løber helst hele vejen til vuggestuen, og Elias vil ud-ud-ud hele tiden. Og det bedste er; at nu gider jeg godt. Nu kræver det ikke overvindelse og overlevelsesudstyr at gå ud.

Foråret er her.

IMG_4743

9 kommentarer

 1. Er det forår på Østerbro? Her på Frederiksberg blæser det helt vildt og er koldt. Send gerne sol og varme …

 2. Her er det gråt, blæser og regner + er skide koldt. Men jeg er klart med på noget forår. Trænger. I går startede den 4 årige til fodbold. Det er ret stort. Sommeren er forhåbentligt på vej, for jeg er heller ikke specielt god til mørke og vinter. 🙂

  ps. Har taget sommerjakken på i ren trods allerede. Vil have forår NU!

 3. Her ude på landet har vi længe syntes, at det var forår. Når frosten er af jorden og de begynder at pløje, der har været erantis og vintergækker og man ikke længere skal have gang i brændeovnen hele tiden – så er foråret kommet 🙂 . Og det er så livsbekræftigende at se naturen vågne af sin dvale.

 4. Ja, det er skønt! Jeg sidder pt på vores træterrasse med udsigt til baghaven, kaffe og pc, hvor ungerne nyder sandkassen i fulde drag. Den blev lige sat op i går. De små nyder det og det gør vi også (de skændes mindre!) 🙂

 5. Her i Aarhus har det været gråt og småregnet i formiddag – og så BLÆSER det! Nu er solen kommet frem, den blå himmel ligeså. Jeg nyder at foråret er på vej, og med det også snart sommeren med de lange lyse aftener, kølig hvidvin i haven i gode venners lag osv osv… Jeg er SÅ klar! Dejlige billeder fra hovedstaden Julia 😉

 6. ENIG !!!
  Ihvertfald når jeg står og kigger ud på det i haven. Når jeg så går ud, er det en helt anden historie.
  Men duften er rigtig – Der dufter af forår.

 7. Der sker bare et eller andet med en, når det endeligt er på vej, synes jeg. og som Rie skriver; gerne med kølig hvidvin til.
  Jeg er i Paris i dag med, og der er der fuldt blus på foråret. Så skønt.
  Kh
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.