Nu Er Det Her!

IMG_4747

Er det ikke?

Foråret. Jeg synes jeg kan mærke varmen og duften fra det, og jeg glæder mig sådan til det hele springer ud. År efter år siger jeg til mig selv at jeg sagtens kan klare vinteren, mørket og kulden; at jeg ikke er sådan en, der bliver mærket af det. Men når så solen og sommertiden og lyset kommer, så synes jeg alligevel det hele går temmelig meget lettere, er sjovere og føles bedre. Der ER sommerfugle i maven. Uanset – foråret blafrer og jeg kan lide det.

Ungerne skal ud i det, og det er som om de nærmest bliver hevet ud i det. Af en eller anden urkraft der siger til dem at nu er der noget der er bedre end Diego/Ben10 konstellationen på ipaden, som om de ved at nu er det nu. Nu må mudderet betrædes, og nu skal verden indtages igen. Sofus løber helst hele vejen til vuggestuen, og Elias vil ud-ud-ud hele tiden. Og det bedste er; at nu gider jeg godt. Nu kræver det ikke overvindelse og overlevelsesudstyr at gå ud.

Foråret er her.

IMG_4743

9 Comments
Previous Post
Next Post