Noget Om Styling, Tøj & Tv

IMG_3493

IMG_1327

IMG_1320

I går aftes blev 3. afsnit af Danmarks Dejligste Badehoteller vist – her var vi blandt andet på besøg på Ballebro Færgekro. Et virkeligt smukt sted. Det var på Ballebro Færgekro, de her skete for mig:

IMG_1337

Noget af det der faktisk var virkeligt svært i forbindelse med TVoptagelserne var tøjet. For der skulle latterligt mange sæt til. Jeg fik hjælp af Julie Rosenkrands, som var min stylist, og som vendte bunden ud på min garderobe, hjalp mig med at peppe den op (lånte og købte ting), og som i det hele taget hjalp mig undervejs. Der var så meget tempo på optagelserne, at jeg ikke kunne nå at samle sættene sammen undervejs, så Julies hjælp var fantastisk. Men kufferten kastede op ind i mellem.

På Ballebro Færgekro havde jeg det her på, da vi ankom:

IMG_1328

Den smukke hvide jakke er fra et brand som hedder See U soon, og som er ret nyt i Danmark. Asos har udsalg på brandet lige nu, og det er i den grad til at betale. Klik her.

Fordi jeg jo hver dag skulle skifte til middagen var det minimum to sæt der var i spil pr dag – nogle gange også tre; når vi for eksempel filmede morgenmadsafslutningen på et hotel, skulle jeg skifte inden vi rejste videre, så afsnittene kunne klippes sammen uden at man kunne se, hvor vi kom fra. Så på de dage var det så tre sæt, der var gang i. Og det var dét Julie holdt styr på for mig. Hun er pissegod til det, og arbejder nu hos os (JUBIIII).

På Ballebro havde jeg også det her på:

IMG_1334

Sandalerne er fra &other stories, bukserne fra See U Soon og toppen fra Magalli Pascal. Jakken er en blazer fra YAS, som jeg stadig bor i. YAS har forresten (HURRA!) fået egen webshop. Se den her. Det smukke, smukke forgyldte øresmykke, som går hele vejen op ad det ene øre er fra Susanne Friis Bjørner, og det kan du se her.

IMG_1330

Så var det jo lidt lettere efter morgenbadningen, hvor looket ligesom var mere afslappet:

IMG_1340

IMG_1341

12 Comments
Previous Post
Next Post