I Aften(-Solen) + En Tysker i Underbukser

IMG_1403

 

I aftenens udgave af Danmarks Dejligste Badehoteller er vi blandt andet ved Vesterhavet og helt nede i Sønderjylland. Ved Vejers Strand var vejret under optagelserne (selvom det var sidst i september) så skønt at vi kunne sidde udenfor og spise aftensmad, og endda i bare arme.

Jeg er ikke helt sikkert på hvad der er med i udsendelsen, men jeg håber at den lille tyske mand i underbukser er med.

Og så siger jeg ikke mere.

Jeg håber vi ses i aften.

IMG_1400

Kjolen her er fra See U Soon, og jakken – som jeg også håber er med i udsendelsen – er fra Minus. Den er i butikkerne nu, og så fin og let.

IMG_1405

IMG_1406

10 kommentarer

  1. Den jakke er så lækker! Den ønsker jeg mig også.
    PS du fungerer virkelig godt på TV. Stor ros!

  2. Jeg glæde mig stadig til at se udsendelserne. I aften kunne jo blive min debut – det vil da også være skønt med et gensyn med den fantastiske sommer sidste år. Og så vil jeg krydse fingere for at sådan en sommer kan komme to år i træk 🙂

  3. Hmm, nu skrev jeg til dit sidste indlæg, at jeg ville arbejde lige om lidt. Ændrer det lige til, at jeg må finde noget, jeg kan arbejde med SAMTIDIG med, at jeg ser Danmarks Dejligste Badehoteller 🙂

  4. (W)under-Wear!! Så SEJT og übervcool med dit skønne ansigt – nu på TV!! I know, jeg har levet under en sten alt for længe, og hvor tv-kiggeriet er blevet til noget jeg høre, og det er for det meste Ramasjang!!!

  5. Tyskeren i underbukser, han var med! 😀

    Fandt du ud af hvor man kan købe den til at åbne de blodkogte æg med? Den må komme i katogorien “gadges jeg ikke kan leve uden”

  6. Ein handy Deutchen – sehr gut 🙂 . Interessant med den økonomiske opblomstring i området. Damerne har siddet der i lange kjoler…hvor fint.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *