Kun i USA: Automatiserede Behovsopfyldelser

cupcakeatm-hed-2014

Man forstår det jo ikke altid helt, men i USA, er der en løsning på alle problemer. I hvert fald på ilandsproblemerne. For hvad pokker skal man stille op, hvis man står klokken to om natten, og det eneste man trænger til er en cupcake? Hvis man bor i New York, kan man kaste sig ned til automaten og vælge mellem sindssygt mange muligheder, vente lidt, og vupti ud kommer en cupcake, der opfylder alle dine drømme. Den maskine – bemærk farven (målgruppen er nok kvinder…) kan du læse mere om her.

Men det er ikke det eneste, der kan lade sig gøre. For hvis du står på en subwaystation og har glemt al din makeup, eller ganske simpelt trænger til en makeover, så findes der også en automat til det – altså i New York, og den har L’Oreál Paris opfundet. Læs mere om den her.

LOreal-automatic-makeup-distributor-Bryant-Park-subway-NYC-Untapped-Cities

11 kommentarer

  1. Som en der godt kan komme ud af døren og have glemt at tage make-up på synes jeg det lyder som en genial ide!

  2. Genialt! Jeg bliver helt misundelig over at vi ikke har alle de praktiske ting herhjemme – vi må lige til at oppe os lidt 😀

  3. Jeg tror de her lidt tossede indslag i det amerikanske gadebillede netop er det der gør jeg er så vild med USA. Hold nu op hvor er der mange skøre påfund, men det er virkelig fedt at der alligevel er plads til dem. Der må vel være et behov de dækker – jeg skal i hvert fald nok hjælpe til med cupcakemaskinen 😉 De gange vi har været i USA har vi nogle gange benyttet os af butikkernes lange åbningstider (sådan cirka 24-7 for supermarkeder og drug stores), og det er da lækkert at kunne få Ben&Jerry’s når man craver det – også selvom det er midt om natten 😉 Haha.

  4. Som den kageglade person jeg er, så synes jeg bare den Cupcake ATM er for fed – havde set den før i et eller andet cupcake program.
    Men make-up automat’en, den er ny – men en genial ide. Perfekt hvis man skal i byen efter arbejde, og man har glemt den røde læbestift (som om det noglesinde sker, altså at man skal i byen efter arbejde, men ideen er god)

  5. Der er nogle opfindelser som overgår hvad man kan læse om i et Anders And blad. Og Cupcake maskinen er da en af dem! Skønt!

  6. Og hende damen der ser ud til overvejende at leve af cupcakes…sagde ingen sundhedscoach nogensinde;)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *