Kun i USA: Automatiserede Behovsopfyldelser

cupcakeatm-hed-2014

Man forstår det jo ikke altid helt, men i USA, er der en løsning på alle problemer. I hvert fald på ilandsproblemerne. For hvad pokker skal man stille op, hvis man står klokken to om natten, og det eneste man trænger til er en cupcake? Hvis man bor i New York, kan man kaste sig ned til automaten og vælge mellem sindssygt mange muligheder, vente lidt, og vupti ud kommer en cupcake, der opfylder alle dine drømme. Den maskine – bemærk farven (målgruppen er nok kvinder…) kan du læse mere om her.

Men det er ikke det eneste, der kan lade sig gøre. For hvis du står på en subwaystation og har glemt al din makeup, eller ganske simpelt trænger til en makeover, så findes der også en automat til det – altså i New York, og den har L’Oreál Paris opfundet. Læs mere om den her.

LOreal-automatic-makeup-distributor-Bryant-Park-subway-NYC-Untapped-Cities

11 Comments
Previous Post
Next Post