Små Pauser & Glædelig Fredag

IMG_0880

Nogle ting virker som parenteser på mig, som øjeblikke der holdes særligt fast eller som små universer i sig selv. Det er det lille i det store, der holder mig fast, og det jeg kommer til at tænke særligt over. Ovenfor er for eksempel det fineste fødselsdagskort sammen med et par glimmerstrømper fra en der kender mig godt, og som har en særlig kreativ åre.

IMG_0918

Tulipanerne er lige ved at give op, men så smukke og krøllede at jeg kan falde i staver over dem indtil en to-årig beder mig lede efter en ganske bestemt blå bil, som hele familien ved har været pist borte i ugevis. Blomsterne har jeg fået af Elias bedste vens mor, og alene det er så hjertevarmende.

IMG_0917

Sådan ser det ud når man står i stuen på Axelborg i København og kigger op. Det er næsten som at være på besøg i et sneglehus, og seriøst fint.

IMG_0909

Granatæbler. Næsten for modne og næsten ude af sæson, men de ligner en frugt fra 1001 Nats Eventyr, og dufter lige sådan.

Jeg tror på (kaffe)pauser, små ophold, og på at falde i staver, og nogle gange tror jeg også at der er en særlig fin energi at hente i det. Jeg øver mig i at være opmærksom på de små ting, og det er faktisk noget af det særligt fine ved at blogge, at opmærksomheden øges. Det hele behøver ikke være stort, nyt, skinnende, for at man oplever lykken komme rullende. Det kan også bare være en solskinsdag i København, hvor gammelt spejler sig i nyt.

IMG_0913

10 kommentarer

 1. Sikke et dejligt indlæg 🙂 Jeg kan virkelig forholde mig til det, det siger mig noget og jeg kan genkende mig selv i det 🙂

 2. Helt enig med Rikke og Linda ovenfor. Nu har jeg lyst til at gå på opdagelse i København og kigge på kontrasterne mellem gammelt og nyt (er i øvrigt helt tosset med det sidste billede og at bygningerne rundt om Rådhuspladsen spejler sig i Industriens Hus). God weekend!

 3. Har det på samme måde, Linda – og rigtig god weekend!
  tak, kære Rikke!
  Laura – ja, som vi to vist engang har korresponderet om, så er der så meget at opdage i København.
  KH
  J

 4. Jeg er altså lidt træt af at hver gang du er på Axelborg, så er jeg ude af huset. (Jeg arbejder der). Jeg ville så gerne lige snige mig til at få et glimt af dig eller være så heldig at deltage i en af dine workshops. Måske en dag…

  God weekend

 5. Åh ja… Geare ned, skippe listehysteriet og huske at trække vejret! Det vil jeg så gerne lære!
  Men du har ret… Forleden lavede jeg sådan et hverdags-indlæg med et billede i timen, og det var jo faktisk helt vildt som man var til stede i øjeblikket og hele tiden havde opmærksomhed på alt omkring mig 🙂
  Kh Maria

 6. Dejligt livsbekræftende indlæg:)!
  Så godt at fokusere på de små nære glæder – ofte. Jeg har også oplevet at sociale medier kan øge evnen til positivt fokus, efter jeg kom på instagram…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *