I Mit Næste Liv Vil Jeg Kunne Hvad Tal R Kan (er det for meget forlangt?)

IMG_0640

Inden Sofus ørepine gjorde at vi var nødt til at tage hjem, lynbesøgte vi Aros i lørdags, Johan, Elias, Sofus og jeg – trods det faktum at jeg er på arbejde i Aarhus flere gange om måneden, var det mit første besøg der. Jeg er nødt til at komme tilbage. Det er et fantastisk museum, som jeg kun kan anbefale. Også til børnefamilier.

Vi så TAL Rs udstilling, som jeg kunne have brugt timer på, men Sofus strejkede, og bevægede sig sådan rundt mens han råbte: HJEEEEEM NUUUUUUUUU!

IMG_0650

Jeg var vildt betaget af hans (Tal Rs – ikke Sofus´) kaleidoskopiske værker, men i det hele taget gjorde udstillingen et stort indtryk på mig. Der er noget over den kreativitet, der får så frit løb, at den ikke lader sig tæmme, og breder sig ud over alle mulige former for objekter – fra lærreder til tegninger, til tøj til billedtæpper. Så smukt og fantastisk.

IMG_0652

IMG_0651

Og regnbuen – hvor ens rumfornemmelse, og øjne, hele tiden må justere sig, og hvor jeg oplevede hvad farver gør for humøret.

IMG_0641IMG_0644

6 kommentarer

 1. Ja, AROS er et fedt sted også med børn (altså raske børn ;-)). Vi har årskort og tager tit ungerne med på en smuttur derned. Tal R måtte vi desværre gå ret hurtigt igennem da alt hang i meget lokkende børnefingerhøjde og så er det ikke nemt med 2 x 1½ årige pilfingre…:-). Håber alle mand er raske igen.

 2. Hej Dorte – har I været på værkstedet? Altså det der bøenvenlige malerværksted? Fungerede det? Overvejer nemlig at tage tilbage på en tur alene med Elias. Kh J

 3. Hej Julia
  Nej, det har vi til gode. Jeg synes min ældste som fylder 4 år nu her har været lige med det mindste til at det er rigtig sjovt og tvillingerne er selvsagt for små endnu. Men har hørt rigtig godt om det, så tænker det kunne være en super mor-søn tur.
  Kh
  Dorte

 4. Har de sidste tre år haft årskort dertil (som koster den jammerlige sum af kun 200 kr, hvis man er under 28 år), men jeg må med (stor!) skam bekende, at jeg faktisk ikke har været der de sidste to år. Missede endda regentparrets Pas de Deux, hvilket jeg ærger mig bitterligt over. Tal R må jeg da kunne snøvle mig sammen til at komme forbi og se.

 5. nårhh et rørende billede af den lille mand, godt I tog hjem.
  Men også spændende og inspirerende med Aros billederne.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *