I Mit Næste Liv Vil Jeg Kunne Hvad Tal R Kan (er det for meget forlangt?)

IMG_0640

Inden Sofus ørepine gjorde at vi var nødt til at tage hjem, lynbesøgte vi Aros i lørdags, Johan, Elias, Sofus og jeg – trods det faktum at jeg er på arbejde i Aarhus flere gange om måneden, var det mit første besøg der. Jeg er nødt til at komme tilbage. Det er et fantastisk museum, som jeg kun kan anbefale. Også til børnefamilier.

Vi så TAL Rs udstilling, som jeg kunne have brugt timer på, men Sofus strejkede, og bevægede sig sådan rundt mens han råbte: HJEEEEEM NUUUUUUUUU!

IMG_0650

Jeg var vildt betaget af hans (Tal Rs – ikke Sofus´) kaleidoskopiske værker, men i det hele taget gjorde udstillingen et stort indtryk på mig. Der er noget over den kreativitet, der får så frit løb, at den ikke lader sig tæmme, og breder sig ud over alle mulige former for objekter – fra lærreder til tegninger, til tøj til billedtæpper. Så smukt og fantastisk.

IMG_0652

IMG_0651

Og regnbuen – hvor ens rumfornemmelse, og øjne, hele tiden må justere sig, og hvor jeg oplevede hvad farver gør for humøret.

IMG_0641IMG_0644

6 Comments
Previous Post
Next Post