Forældresumpen, Sprængte Trommehinder og En Weekend Tæt På Vasken

IMG_0608

Vi havde gjort det – Johan og jeg. Nået i mål med planlægning af en tur til Aarhus med begge børn, hotelovernatning, færgebillet og det hele. Vi havde glædet os, Elias havde glædet sig, Sofus kunne mærke det og var helt med. Vi tog afsted fredag, og endelig fremme på et værelse, der var så småt, at man virkeligt skulle anstrenge sig for at være overbærende, puttede vi ungerne ned i det store badekar og alt var fryd og gammen.

Indtil natten begyndte, Sofus skreg, Elias kunne ikke sove, nogen havde feber og jeg nærmede mig den der forældresump som alle med små børn (eller som nu har store) kan huske: Undersovethed, pres over hvad der nu kan være galt og ønsket om at være til stede i sit eget liv på en måde, hvor det ikke hele tiden gør ondt inde bag øjnene.

Næste morgen prøvede vi at få noget ud af dagen. Elias købte blomster til de venner, vi skulle mødes med, vi spiste morgenmad, vi gik tur i solen.

Vi prøvede!

Indtil Sofus igen blev ulykkelig, Elias igen utålmodig, og det begyndte at løbe fra Sofus øre; et tegn på at mavefornemmelsen igen har ret, og trommehinden igen er sprunget. Men vi var hardcore – vi nåede at besøge et smukt marked midt i Aarhus (billeder senere), og lynbesøge Aros (billeder endnu senere), og så kørte vi hjem. Og ja, vi stoppede på Mc D, og ungerne fik vingummier, og vi drak kaffe, og det hele gik alligevel, men hold nu f-ing op, hvor er det bare nogle gange så hamrende frustrerende, når en virus (igen) vælter selv de bedste intentioner.

 

IMG_0612

IMG_0611

20 Comments
Previous Post
Next Post