Turist i Egen By: Spadseretur i København Med Kaffe & Solskin

IMG_0560

Solen skinner ved Gefionspringvandet, og jeg havde glemt, hvor smuk Københavns hjørner i virkeligheden er. Nogle gange har jeg en tendens til at glemme København – altså; det er så let at se hvor fed Aarhus, Paris eller New York er, når man en sjælden gang står der, men det kan virkeligt være svært at se hvor smuk en krog af verden man selv bor i, når man kan komme der hele tiden. Man burde faktisk gøre noget mere ud af at være turist i egen by…

IMG_0562

Broen ned til den Engelske Kirke.

IMG_0561

IMG_0570

I det fineste pastelfarvede hus ligger kafferiet. God kaffe, finurlige kroge og søde mennesker i baren.

IMG_0572

IMG_0583

Rigtig glædelig lørdag derude!

8 kommentarer

 1. Jeg elsker København. Cykler gennem byen hver dag til arbejde og det er en glæde i sig selv. Når vejret så arter sig som det har gjort i denne uge fremstår byen helt vidunderligt, hvis du spørger mig. Så du har ret, man MÅ mere ud og opleve egen by

 2. Ææælsker København – kommer der alt for sjældent, da jeg bor i den anden ende af landet.
  Så nyd det ….. 🙂 god lørdag

 3. Jeg giver dig helt ret – til tider glemmer vi, hvor smuk en by, vi faktisk bor i! Jeg elsker at gå lange ture og få kigget mig godt omkring. Disse dage, hvor vejret har været åndssvagt forårslækkert, har vi gået byen rundt og virkelig fået kigget Frederiksberg i krogene – jeg har snart boet her 2 år, men først nu, er det begyndt at blive mit hjem 🙂 Åh det er skønt at bo i byen!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

 4. Det er mit faste kaffestop når jeg kører hjem fra byen. Ja København er sindsyg smuk. Igår hoppede du rundt i mit fjernsyn med dit program om badehoteller. Nøj det ser fedt ud.
  Møs

 5. Jeg fik også set København igennem helt andre øjne sidste weekend, da mine forældre var på besøg. Det var virkelig hyggeligt! Og så blev jeg lige mindet om med det her indlæg, at jeg snart skal forbi det område igen. Har ikke været der siden introdagene, da jeg startede på etnologi på KU i august 2011…

 6. Det er vores hood så vi går der dagligt med børn og hund. Jeg elsker det og sætter pris på det hver dag:)

 7. Kære Marie-Louise; ja, man er så heldig når man kan cykle til arbejde, og ovenikøbet igennem en så smuk by. Jeg forstår godt at du nyder det.
  Kære Mette – der er så mange skønne steder her i DK – jeg har virkeligt fået øjnene op for det på det seneste.
  Kære Emilie – jeg kender godt følelsen. Jeg har boet i København i 18 og jeg opdager hele tiden nye kroge…
  Kære Christina – det ærgrer mig at jeg først har lært den at kende nu.
  Kære Laura – ja det er så underligt med den slags – jeg kan gå derned fra mit kontor og tror det er tre år siden jeg sidst har gået den tur…
  Kære Line – fantastisk hood! Den vil jeg tjekke ud – har ikke hørt om den! Tak!
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *