Om Forår, Dobbeltmoral & Gæt En ModePusher

IMG_0586

IMG_0588

IMG_0597

Det der forår; det er godt nok noget, der får mig til at føle mig helt anderledes let til mode. I går da jeg fulgte Elias i børnehave gik vi langs søerne fra Østerbro mod Nørrebro, og han tænkte lidt efter over det med foråret. For eksempel mente han at han da sagtens kunne tage afsted uden jakke, og så tog vi dén diskussion – og Elias mente at det måske VAR sommer, men at cyklisterne havde glemt at tage huerne af? For, som han sagde:

Er der egentligt nogen der KAN huske hvordan sommer i virkeligheden er?

Jeg synes det er et godt spørgsmål, og jeg suger solstrålerne til mig, når jeg har tid til at komme ud i dem. Jeg havde et møde i går, som bragte mig omkring Langelinje. Der var så smukt, og så mange mennesker ude i solen, selv midt på dagen. Så jeg smed frakken. Altså: Det jeg havde nægtet Elias et par timer tidligere… Dobbeltmoral.

Denne superfine jakke er i bomuld. Stoffet er vævet, der er små fine detaljer på, som eksempelvis et koralfarvet bånd i nakken og skjulte lynlåse ved lommerne. Og det vildeste er – den er fra Jackpot – som nu bor i Kvicklys varehuse. For nogle år siden talte man i modebranchen meget om at danskernes forbrug af tøj blev flyttet til supermarkederne. Det er i dén grad sket, og jeg er sikker på at vi kommer til at se mere af det. Især når tingene fungerer så godt som den viste jakke. Så snobberiet må vige. Den er i Kvickly netop nu har jeg ladet mig fortælle. (Den hedder Valera Blazer og koster 699)

Jeansne er de gode gamle Roberta Jeans fra Selected, blusen er fra Gat Rimons forårskollektion, og skoene er ligeledes gamle og fra Nike hos Other Stories.

 

IMG_0598

IMG_0601

IMG_0585

5 Comments
Previous Post
Next Post