Afsløring: Det Hemmelige Projekt

IMG_3446

I September og Oktober var jeg ret meget væk hjemmefra. Jeg var rundt om i Danmark, og indtil nu, har jeg faktisk ikke måtte fortælle, hvad jeg egentligt lavede. Men sagen er den, at jeg sammen med Jacob Rais og Sigurd Kongshøj optog et tv-program. Det er i 8 afsnit og handler om badehoteller. Om hotellernes historie, maden, de folk der kom – og kommer der -, om Danmark og om sommer.

Jeg er rent ud sagt rimelig nervøs og meget spændt på hvordan I derude vil modtage det.  Og så er det vist på sin plads at sige at jeg havde heller ikke planlagt at en eventuel TVdebut skulle involvere helt så megen hud, som det her kommer til – badetøj -, men kan jo så citere Sigurd for at sige: Jeg tror de danske kvinder bliver glad for at se en normal dame i badedragt.

(HOST)

Programmet får premiere mandag den 24. marts, og du kan læse mere om det her.

20 Comments
Previous Post
Next Post