Afsløring: Det Hemmelige Projekt

IMG_3446

I September og Oktober var jeg ret meget væk hjemmefra. Jeg var rundt om i Danmark, og indtil nu, har jeg faktisk ikke måtte fortælle, hvad jeg egentligt lavede. Men sagen er den, at jeg sammen med Jacob Rais og Sigurd Kongshøj optog et tv-program. Det er i 8 afsnit og handler om badehoteller. Om hotellernes historie, maden, de folk der kom – og kommer der -, om Danmark og om sommer.

Jeg er rent ud sagt rimelig nervøs og meget spændt på hvordan I derude vil modtage det.  Og så er det vist på sin plads at sige at jeg havde heller ikke planlagt at en eventuel TVdebut skulle involvere helt så megen hud, som det her kommer til – badetøj -, men kan jo så citere Sigurd for at sige: Jeg tror de danske kvinder bliver glad for at se en normal dame i badedragt.

(HOST)

Programmet får premiere mandag den 24. marts, og du kan læse mere om det her.

20 kommentarer

 1. Wauw tillykke!!! Hvor spændende! Jeg synes nok du var lidt hemmelighedsfuld omkring hvad du skulle ;-)Det vil jeg glæde mig til at se – du skriver tidspunkter ikke?

 2. Det vil jeg glæde mig meget til at se 😉 For nogle år siden var der forresten en række temalørdage på DR 2 med Anders Agger og Anne Hjernøe hvor de tog rundt på danske badehoteller, eet hver uge, – det var skønt at besøge både Svinkløv, Melsted, Hornbæk og andre fine steder (hvor jeg ellers sådan cirka kun ville have råd til en enkelt kop kaffe), men jeg glæder mig som sagt til at se dit projekt. Stort tillykke Julia!
  I øvrigt – her på falderebet – sikke en klog og fin artikel med Johan i det nye Femina; hvor har han ret 😉

 3. Jubiiii hvor fedt!!!! Så var du måske på Henne Mølleå, da det billede i Tlf boksen blev taget? 🙂 Jeg glæder mig til at se dig og programmet! Det er jo en succes på forhånd når de har valgt dig <3

 4. Jeg så godt en reklame hvor du nærmest hoppede rundt i en badedragt på en strand – bare rolig, du ser skøn ud. Jeg glæder mig til at se programmerne.

 5. Spændende projekt! Det vil jeg helt klart følge. Sommer i Danmark – så fåes det ikke bedre 🙂

 6. Du er både sej og dygtig – og jeg er sikker på, at du ser fantastisk ud i badedragt også!

  Glæder mig til din tv-debut!

  Kram

 7. det skal vi da se – det er jo nærmest én man kender der er vært når man som jeg har fulgt din blog ret længe 🙂

 8. Rigtig god weekend og stort tillykke med tv programserien.

  det bliver da spændende af følge og se dig med meget eller lidt tøj på:-)

  Godt du har gang i så mange spændende projekter, det er jo det som gør livet værd at leve både for du og dine kære:-)

  Tina

 9. Jeg ved ikke med resten af DK, men JEG glæder mig ihvertfald til at se en normal dame i badedragt! 😀

 10. Sikke en spændende nyhed!
  Det lyder jo nærmest etnologisk 🙂
  Tillykke med det!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *