Om Honning, DIY Skønhed, Læber & Hår

IMG_0248

IMG_0255

jeg er ikke madblogger, men der er alligvel ting, der flytter fra køkkenet og ud på bloggen her. Jeg er vild med honning. Især denne Vildtblomsthonning fra Urtekram, som simpelthen smager så dybt og sødt og næsten karamelagtigt, at der næsten er tale om slik. Den er slynget langsomt, så honningens næringsstoffer ikke forsvinder, har jeg ladet mig fortælle.

Den er flydende, og jeg bruger den som base i dressinger, på yoghurt, skyr og i madlavning, netop fordi den er så lækker at arbejde med. Den helt hårde, faste danske lynghonning synes jeg dufter fantastisk, men den bliver tit lidt grynet. Men smag og behag er forskellig; men én ting er sikkert, honning er vidunderlig. Parfumeindustrien har også fået øjnene op for ikke bare honning, men også for bivoks. Nogle produkter er enkle og simple. Faktisk så simple at  det er muligt at lave nogle beautyprodukter  selv. Se for eksempel denne DIY på sukker og honning scrub.

IMG_0235

IMG_0239

Og bier kan også lave skønhedsprodukter: Jeg kender Burt´s bees fra USA, og nu er produkterne også kommet til Danmark. Endda de lækre læbepomader med en lille smule farve. Burt´s bees produkter er baseret på bivoks og honning, Brandets historie er rigtig fin og du kan læse om den her. Du kan shoppe produkterne her – og de er ikke dyre.

Disse to hårprodukter har fået rosende ord med på vejen, og selvom jeg stadig har til gode at prøve dem, synes jeg du lige skal se dem. De er nemlig også fyldt med honning og oven i købet økologiske. Hårrodukterne er ud over honning også toppet med hibiscus samt 9 andre certificerede økologiske planteolier som giver håret næring.

8 Comments
Previous Post
Next Post