Gevir, Stedmoderblomster & Flotte Blomkål: Lørdagsmarked i Aarhus

IMG_0618IMG_0624

Først og fremmest: Tak for trøst og opmuntring. Ikke at jeg ønsker vores sygdomshistorie for nogen, men det at vi ikke er de eneste i verden det sker for gør at jeg ikke behøver at være bange for at jeg er ved at blive tosset.

Jeg har sagt det før – og jeg siger det gerne igen: Aarhus er sådan en fin by. Altså borset fra deres u-udtalelige slogan: Aarhus – Danish For Progress.

De få timer vi nåede at holde fri i byen sammen i går, var simpelthen så skønne. Altså… Når man lige trækker gråd og jamren og stædighed fra, forstås. Så ja, en hyldest med forbehold, men det skal ikke tage glæden fra ret meget – for Aarhus holder MAX, og jeg vil tilbage på weekend der. Også uden børn. Det er den venligste og mest imødekommende by, og slogannet Smilets By var virkeligt så passende.  Et eksempel på hvor dejlig Aarhus er: På Ingerslevs Boulevard afholdes der om lørdagen et marked (Klik Her og Læs Mere)- man kan købe lækre grøntsager, blomster, fisk, kød og alt i økovarianter, hvis man ønsker sig det. Vi gik tur der i morgenlys og blid vind, og det føltes som den koldeste forårsdag nogensinde, men det var alligevel en nydelse. Ingen brokker sig over at man kommer med klapvogne, og man må gerne smage både det ene og det andet, og der er en ro over hele affæren som varmer selv i den kolde vind.

IMG_0617

IMG_0615

IMG_0621

IMG_0623

 

IMG_0620

IMG_0625

7 Comments
Previous Post
Next Post