Perfekte Tights – anbefaling hermed videregivet

IMG_0278

IMG_2269

Først og fremmest: Linket i dette indlæg er ikke del af et affiliateprogram eller det der ligner – jeg er simpelthen bare nødt til at dele en opdagelse. Jeg har nemlig fået et par strømpebukser forærende. Jeg går ret meget i nederdel, og normalt ønsker jeg mig et par knaldsorte Wolford strømpebukser ved hver eneste given lejlighed. Men nu har jeg prøvet Item m6 strømperne, og jeg må indrømme at jeg er faldet pladask for dem. For det første er der sådan en lille skål til hælen, så strømperne har med andre ord en pasform, der ikke er afhængig af hvor meget man hiver og slider i dem, eller af, hvor brede ens lår er. For det andet, så undrede det mig ret meget at mine ben føles lettere når jeg har disse strømper på – og det viser sig ved Googles hjælp, at der er en forklaring:  De er højteknologiske. Strømperne er kompressionsstrømper (!) – hvilket betyder at de tilpasser sig ens krop. Noget andet er, at der er fuld bevægelighed, og at de virkeligt er sorte. Ikke halvsorte, men helsorte. Anbefaling givet videre, og klik her hvis du vil se dem.

IMG_0282

9 Comments
Previous Post
Next Post