Aflysning Og Feber

IMG_6762

Denne weekend skulle have været den første weekend siden januar 2013 hvor Johan og jeg skulle være helt alene. Noget med at sove (ud), læse aviser, spise brunch, middag og bare være sammen. Det har krævet minutiøs planlægning i måneder. Begge børn var afsat hvert sit sted, og begge børn havde noget at glæde sig til. Med min far i Afrika, Bedste Karen i Odense, og generel travlhed blandt bedsteforældrene, er det at få ungerne afsat en udfordring på linje med en militæroperation og kræver ud over velvilje en del logistik, og at alle bedsterne kan tage tid ud til at være sammen med vores unger. Men det var faktisk lykkedes. Alt var godt.

Klip til:

I går eftermiddag. I løbet af to timer nåede Sofus at få 40 i feber, natten er gået helt vildt dårligt, og i morges var feberen stadig høj. Han er lille, varm og stakkels. Så jeg minder mig selv om det, vi så ofte taler om herude: Vi har dem kun til låns. Og prøver at undgå at ærgre mig alt for meget over at kærestetiden (IGEN!) ikke lykkes.

12 Comments
Previous Post
Next Post