Om Godt Hår & Manglen På Samme

IMG_0231

Glædelig mandag – jeg håber, du har nydt weekenden, at fastelavn gik godt – til jer der fejrede det – og at mandagen er en af de gode med rigelig kaffe og gode kollegaer, raske børn, ingen tøjkriser og altså uden alt det, der kan sætte en stopper for hverdagsglæden.

Her til morgen handler det lige lidt om hår. For gode hårprodukter, og styr på garnet et en af de vigtigste ingredienser i en god dag for mig. Indrømmet: En dårlig hårdag sætter sit præg på hvordan jeg har det(, og jeg ville seriøst ønske jeg ikke var helt så overfladisk). Jeg har fået en ny børste; vi holdt nemlig en event forleden for HH Simonsen, som har lanceret en ny serie fantastiske styling tools sammen med designeren David Andersen.  Og der fik denne overraskende gode børste foræret. Finten ved den er nemlig at den er konstrueret til at bruge i vådt hår (og virker altså også i tørt), og det passer perfekt ind i min rutine.

Jeg har krøller og ret kraftigt hår, så for overhovedet at kunne rede det ud begynder jeg enhver hårvask med en hårkur eller et godt lag balsam. Lige for tiden er denne Power Protein Treatment fra Ingredien min absolutte favorit. Jeg gør håret vådt, lader kuren sidde i fem minutter og reder så håret ud med børsten. Og den børste er god. Den slider og river ikke i håret, men arbejder virkeligt godt med. Selv i filtrede og uglede krøller.

IMG_0257

IMG_0256

Jeg har netop lært denne shampoo at kende:

IMG_0232

Shampooen er baseret på ravsyre, som er en stærk antioxidant. Den skummer ikke rigtigt, men lader man den sidde i to minutter, så giver den virkeligt smukt og glansfuldt hår. Den fås blandt andet her.

 

10 Comments
Previous Post
Next Post