I torsdags var jeg i Aarhus, hvor jeg havde en række møder. Et af dem foregik på det økologiske spisested Langhoff & Juul. Det var første gang jeg var der, men det kan virkeligt anbefales. Rummet indbyder til at man slapper af sammen, eller bare klapper sin computer op, og får lavet lidt. Servicen er imødekommende og afslappet, kaffen er god, det samme er maden, og omgivelserne er virkeligt pæne. Men andre ord: Et nyt yndlingssted.
Og så var der den med desserten – for måske er forskellen på København og Aarhus, at der er NOK? Kig med længere nede.
Se de fine kakler bag disken.
Supergode og lækre salater til frokost.
Og Desserter. Når man bestiller en trifli på Langhoff & Juul får man en ordentlig omgang. Ikke et lille fesent glas, som i København, men en stor skål med så rigeligt af en fantastisk variant af triflien, at man ønsker sig at frokosten var blevet sprunget over. Dem jeg mædtes med, bestilte banankage, som blev serveret med kirsebærsyltetøj og flødeskum. Igen: ikke et lille fedtet stykke, men en ordentlig portion af en fantastisk kage.