Gaveregn: BLISS Triple oxygen® ex-glow-sion

Bliss_Exglowsion

 

Jeg er helt vild med Bliss. Det er nogle avancerede produkter, der som oftest kan mere end en ting, og som ovenikøbet præsenterer sig selv med et glimt i øjet. Nu har du mulighed for at vinde cremen Triple oxygen® ex-glow-sion, som er en  ansigtscreme spækket med fugt, vitaminer og cellefornyende oxygen og mikroalger. De små e-vitaminkugler fungerer som antioxidant, som beskytter mod collagenskader og tørhed, mens mikroalgeekstraktet øger cellefornyelsen og opfrisker huden.
Som en del af Bliss’ berømte Triple-Oxygen-hudplejesystem indeholder cremen desuden flydende oxygen (Perfluorkarboner) som sørger for et stabilt flow af oxygen til huden, ligesom den avancerede superantioxidant EUK134tm.
Exglowsion 240 ml, vejledende udsalgspris 679,-

Læg en kommentarer her inden tirsdag den 4. marts, og du deltager i lodtækningen.

229 Comments
Previous Post
Next Post