5 Hjælpere På Vej Ud Af Vinteren

IMG_0116

Det er snart forår, og jeg kan mærke det! Der er nogle ting, der har hjulpet mig igennem vinteren, og jeg tænker at det her er på sin plads lige at remse nogle af dem op. Men for det første har jeg fået en juicer. Og jeg elsker den! Vi drikker gode økologiske grøntsager, appelsiner og masser af ananas, og jeg er sikker på at det giver mig en bedre start på dagen.

IMG_0113

IMG_0115

Måske så du Den Rene Vare på TV2 for nyligt? Hvor der blev talt om hvor giftige stearinlys er for vores indeklima? Virkeligt uhyggeligt, og man kunne vist nærmest sidde og ryge en kæmpe cigar i stedet for at tænde stearinlys… Der afgives sod og partikler og jeg ved ikke hvad, og med to unger som begge har haft lungebetændelse og bronchitis indenfor nyere tidsregning, har vi skiftet til sojalys. Altså ikke fanatisk, men så godt som. Klik her og læs mere.

IMG_0111

Echinaforce. Min redning. I´m a believer. Jeg tager dråberne forebyggende og også når jeg er lagt ned af forkølelse. Desuden er det et vidundermiddel mod bumser. 1 dråbe på bumsen.

IMG_0109

Økologisk Arganolie af den reneste fineste slags og modvirker vinterhæslig hud. Den er både fair trade, økologisk og duftfri. BcomBio Arganolie kommer fra træer som vokser vildt på arealer tilhørende små marokkanske landmænd. Deres leverandør opererer under gode etiske forhold og producerer under strenge miljømæssige krav – fx er der ikke plantet ekstra træer for at øge produktionen, derved beskyttes og bevares naturen. Alle arganfrugterne er håndplukket, hvilket sikrer du undgår den grimme lugt, som gederne ofte efterlader sig efter de har fordøjet arganfrugterne og udskilt dem igen. Produktet garanteret lugtfrit. Du kan bruge den til kroppen, ansigtet og til håret hvis du blander den i din shampoo. Produktet forhandles i Danmark gennem Green Matters.

IMG_0108

Benecos mineralpudder. Jeg kan ikke rose Benecos nok (og nej jeg arbejder ikke for dem, og er heller ikke med i et affiliate marketingprogram, eller det der ligner.) Men her er økomakeup der kan noget. Denne pudder er virkelig god og let og kan afhjælpe noget af det vintergrå look. Klik her og læs mere. 

16 Comments
Previous Post
Next Post