Om Kunsten At Være Lykkelig

IMG_0164

IMG_0166

IMG_0167

I denne udgave af Alt For Damerne, som vist kun lige har i dag og i morgen tilbage på hylderne, har jeg været så heldig at få taletid om lykke. Magasinet har nemlig lavet en ret lang artikel med virkeligt fine interviews, om hvordan det lige er, vi hver især griber lykken an.

Jeg har tænkt en del over netop det her på det sidste; det med at være lykkelig. Jeg mener, der er nok at være ulykkelig over. Der er nok at være ked af, brokke sig over eller få en dårlig dag over for de fleste af os. Store ting, sygdomme, manglende penge, stress og jag, unger der ikke arter sig, maden der brænder på og nullermændene der hilser på en når man kommer hjem. Der er rigeligt, at få det skidt af. Af de små ting. Her taler jeg absolut ikke om at negligere de store, eller at tro man skal grine sig igennem konflikter, udfordringer og livet, men at lade være med at få sig en dårlig dag af at sokkerne ikke passer, eller at morgenen gik for hurtigt.

Men efterhånden som jeg bliver ældre, går det mere og mere op for mig, at min mor havde ret, når hun talte om Livsduelighed. Evnen til at se det gode, og give sig selv lov til at lande på fødderne. At holde fast i det gode, det sjove, det lette. At ville det. Og at lade glasset være halvt fuldt.

15 Comments
Previous Post
Next Post