Stjernestunder

IMG_0027

IMG_4241

IMG_0023

Stjernestunder findes: For eksempel når storebror venter på lillebror, som stadig løber med armene højt løftet. Eller når jeg siger ja til at gå helt op i toppen på Tårnlegepladsens version af Runde Tårn, og ser på stjerner sammen med mine unger. Når foråret er på vej, og når vi griner sammen til tårerne triller. Nogle gang er stjernestunden kort, andre lang, men så længe den er der, er alt godt.

4 kommentarer

  1. 🙂 dejligt. Sidder i sofaen i mit sommerhus, kigger ud i haven, lytter til fuglesang og nusser vores to hundehvalpe, som ligger ved siden af mig og slumrer efter flere timer i haven. Stjernestund 🙂

  2. Ah, hvor dejligt:) Vi er lige kommet hjem fra biblioteket, et sted vi kommer tit for det er så hyggeligt (og så har de Wii, Playstation3 og Ipad man kan spille på) og prinsessepigen på 8år læser meget, hun er næsten på 10000 sider og endnu et diplom:) Det får de på skolen til morgensang og ungerne elsker det:)

  3. “Når den store venter på den lille” Dét er stjernestund jeg kender eller når storebror på 6 år lader lillesøster på 3 år give sig et farvelkys – det sætter søskendekærligheden i perspektiv, -især fordi han til mig har forklaret han er næsten er vokset fra farvelkys – i hvert fald ovre på skolens parkeringsplads er det forbudt. Hjemme kan der liiige tillades et engang imellem. Men en lillesøster som i øvrigt stadig er lidt savlet og evt. lidt snottet også, hun kan godt få et trut kys, og jeg må så “nøjes” med at blive blød om hjertet

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.