Står Der En Stylist Klar i Skabet For At Hjælpe Dig, Hver Morgen?

IMG_2134

Nej, vel? Sådan en har jeg heller ikke. Billedet her er taget på et fotoshoot, hvor en dygtig stylist linede sko op til modellerne. Og tilbehør, og tøj. Min kære veninde, Christina Wedel, har de sidste mange år forandret mange kvinders liv, ved at lære dem at klæde sig på, blandt andet igennem bogen, Hvad Klæder Mig?. Christina er ikke drevet af trends og tendenser, men af den enkelte kvinde, med alle de virkelige eller uvirkelige problemer i forhold til påklædning, vi hver især slås med. Og så er hun en af de bedste foredragsholdere jeg kan komme i tanke om. Nu holder Christina simpelthen kursus i, hvad der klæder netop dig. Det kan du læse mere om her.

 

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *