Aarhus til New York

 

IMG_6206

IMG_6204

I går var jeg i Aarhus. Jeg havde nogle møder, men det var en af de hurtige ture – hurtigt ud, og hurtigt hjem, så jeg kunne kramme mine unger, og pakke en meget, meget stor kuffert. Mere om det om lidt – men først: Lynfabrikken.

I Aarhus ligger der nemlig i en baggård, i en gammel industribygning, et sted, som måde er et fleksibelt kontorfællesskab, et sted, hvor man kan leje kursus- og mødelokaler og et sted, hvor man kan mødes og snakke arbejde under virkeligt fine og hyggelige rammer. Så det gjorde jeg. Med to af dem, jeg holder særligt af at arbejde sammen med. Kaffen er god, det samme er frokosten, og så er der virkeligt pænt.

IMG_6205

IMG_6209

Men tilbage til kufferten: Jeg rejser nemlig lige om lidt, og jeg kniber stadig mig selv i armen ved tanken. Jeg er simpelthen på vej til Modeuge i New York. Jeg skal skrive en masse derfra (og blogge helt vildt herude, så jeg håber du har tid til at kigge med), og nårh ja, så skal jeg savne dem derhjemme. Det niver allerede lidt. Heldigvis er Sofus ved at blive sig selv igen, så nu tager jeg simpelthen afsted. Jeg tror ikke selv på det. Jeg er på instagram på hele turen, og hedder @lahmekommunikation.

12 kommentarer

 1. Årh, det lyder som en drøm – rigtig god tur! Jeg vil i mellemtiden være at finde på @envy.com 🙂 men vil se frem til at følge lidt storby-glam her på bloggen.

 2. Wauv – NY! Hvor længe skal du være væk? Jeg må med skam erkende, at selvom jeg var væk fra mand og børn i dage, mens jeg var i Dublin, så savnede jeg ikke ret meget. Jeg NØD det. Det var arbejde, men det var også mig, der skulle se efter, mig selv -og ingen andre. Andre mennesker vaskede mine tallerkner af, andre mennesker redte min seng, lavede min mad, min kaffe, og ingen hev og sled i mig på den måde, som kun børn kan. Det var en befrielse at opleve. I et begrænset tidsrum. At få lov til at mærke mig selv var fedt og grænseoverskridende, for det blev med fed streg under SÅ tydeligt, at det med at mærke sig selv, er der bare ikke tid til i hverdagen. Jeg er så langt nede på prioriteringslisten, at det er som at bevæge sig i en dyne. Nu er jeg hjemme og kysser og krammer og elsker mand og børn – og nyder at være her. Og prøver med små spæde skridt at bevæge mig ud af dynen.

  Så NYD The Big Apple. Det bliver fedt. NY og lækker mode, det bliver så godt. Husk billeder. Også på bloggen, for jeg har sgu’ ikke luret det der Instagram endnu. 😉

 3. Fantastisk trip til dig! Du skal da rejse med en meget stor TOM kuffert – og så fylde den derovre 🙂 . Men det koster måske en krig…?

 4. Åh, hvor lyder det bare virkelig fedt !! Glæder mig til at læse dine dejligt afslappede indlæg fra New York her på bloggen! Og følger med garanti med på instagram !!! 😀

 5. Julia – som altid er du helt vildt relevant på din blog! Her bliver det nemlig et JA TAK til skoldkopper. “Mor prikkerne på min ryg klør helt vildt”………to sekunder og blik fra en kyndig pædagog senere “det ER skoldkopper”. Så nu står der skoldkopper på vinterferien, og de to indlagte hjemmearbejdsdage mandag og tirsdag er inddraget til skoldkopper og skifteholds forberedelse. Men indtil nu virker han glad og upåvirket, vi får se. Manden er taget forbi apoteket efter zink-sprayen på vej hjem. Just in case. Så på forhånd tak for det gode råd. 🙂

 6. Det lyder bare helt fantastisk med New York – jeg er sikker på at det bliver en fantastisk oplevelse for dig at være af sted, rigtig god tur 😉
  Og ja, Lynfabrikken er et unikt sted, hvis du engang kommer der om sommeren så har de en fantastisk tagterasse… Bare et tip! Nyd nu NYC.

 7. PS; Jeg er fantastisk uopfindsom til at finde på passende synonymer for fantastisk kan jeg se 😉

 8. Hvor lyder det altså pragfuldt med modeuge i New York. Rigtig god tur. Glæder mig til at følge det fra en ikke-100%-modeblogger-vinkel. Og se billeder, ikke mindst.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *