Udlængsel & Hoteller

IMG_4996

Sines gæsteblog her på bloggen i går, gav mig udlængsel.

Jeg vil til Paris!  Jeg elsker den by.

I det hele taget er jeg vild med storbyer, med metropoler, med at der er højt til loftet, store museer, døgnåbent og en anden puls. Jeg elsker det. Jeg elsker at selvom vi lever i en globaliseret verden, selvom SÅ meget er ens, så mærker man forskelligheden, tempoet og rytmen på en ny måde, hver gang man lander et sted, der ikke er hjemme.

Altså: Jeg elsker at rejse. Og… Så er jeg vild med hoteller. Hvis du har det på samme måde, kan jeg kun anbefale at kigge lidt på Tablet hotels. Hvis du melder dig til på deres hjemmeside, sender de last minute tilbud (det kan VIRKELIGT godt betale sig), og så kan man opleve luksus til en pris, der meget ofte er meget under halv pris. Dette hotel i Knightsbridge fandt jeg igennem tablet. Her er lidt lobby:

IMG_4987 IMG_4978

IMG_4979

 

4 Comments
Previous Post
Next Post