Udlængsel & Hoteller

IMG_4996

Sines gæsteblog her på bloggen i går, gav mig udlængsel.

Jeg vil til Paris!  Jeg elsker den by.

I det hele taget er jeg vild med storbyer, med metropoler, med at der er højt til loftet, store museer, døgnåbent og en anden puls. Jeg elsker det. Jeg elsker at selvom vi lever i en globaliseret verden, selvom SÅ meget er ens, så mærker man forskelligheden, tempoet og rytmen på en ny måde, hver gang man lander et sted, der ikke er hjemme.

Altså: Jeg elsker at rejse. Og… Så er jeg vild med hoteller. Hvis du har det på samme måde, kan jeg kun anbefale at kigge lidt på Tablet hotels. Hvis du melder dig til på deres hjemmeside, sender de last minute tilbud (det kan VIRKELIGT godt betale sig), og så kan man opleve luksus til en pris, der meget ofte er meget under halv pris. Dette hotel i Knightsbridge fandt jeg igennem tablet. Her er lidt lobby:

IMG_4987 IMG_4978

IMG_4979

 

4 kommentarer

 1. Din blog er blevet en del af min morgenrutine. Jeg spiser morgenmad og læser Julia 🙂 . Og i dag kommer jeg så ned ad memory lane til Paris. Suk, der er så charmerende , maden fantastisk, grønne oaser, små forunderlige butikker. Dejlig morgentur.

 2. Jeg vil os tilbage til Paris. Det er alt for længe siden sidst.

  Så Frances Ha, og besluttede nærmest (næsten) at jeg ville tage afsted alene i nogle dage. Altså når jeg bliver modig nok, så gør jeg det.
  Indtil videre går spekulationerne på om jeg overhovedet ville få noget af spise, har ikke lyst til at sidde alene og spise. Og da jeg elsker mad, så skal jeg lige udtænke den lidt. 😉

  Tak for fif, og fine billeder.

 3. Åh ja, Paris…det er alt for mange år siden jeg har været der sidst…en helt igennem fantastisk by!
  I det hele taget er jeg vild med storbyer, udover Paris især Rom, Prag og Berlin.
  Hvis du mangler mere inspiration til dejlige hoteller Julia, så lånte jeg for et par måneder siden “HEALING HOTELS OF THE WORLD” på biblioteket. Jeg kan ikke huske forfatteren, men bogen er fyldt med smukke, smukke hoteller med de mest fantastiske beliggenheder. Blot til inspiration hvis du sidder engang i januar og drømmer dig væk… Glædelig jul til dig og familien Julia, jeg glæder mig til at følge dig i 2014 også 😉

 4. Kære Susanne – hvor er jeg glad for at høre, at du kommer igen.
  Kære Københavnerhjerte – håber du kommer afsted. Det giver så meget, når man blafrer lidt med vingerne. Også selvom man “bare” tager en anden bus end man plejer ud af byen…
  Kære Rie – tusind tak for henvisning; har straks googlet den, og det ser jo alt for vidunderligt ud! Og ja, jeg drømmer mig lidt væk ind i mellem… Glædelig jul til dig. KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *