En Arbejdsdag: På Shoot

Da jeg skrev dette indlæg i går, om de der sko, jeg aldrig fik, kom jeg i tanke om den fantastiske oplevelse det var at være på foto shoot i London med VERO MODA og Poppy Delevingne som var deres kampagnemodel. Vi laver den internationale pressestrategi, så jeg var med for at lave beskrivelser, interviews og planlægge, hvilken form for omtale, der kunne komme ud af det. Man skal absolut ikke stille sig ved siden af sådan en yndighed og få taget et billede; så dette indlæg handler også lidt om, hvad makeupartisten har med i kufferten sådan en dag.

Jeg læste engang at Cindy Crawford skulle have sagt noget i retning af at hun ville ønske at hun så ud som Cindy Crawford! For når håret er sat, lyset er rigtigt og makeuppen er lagt af en professionel, så ser man bare fantastisk ud. Der er konstant fokus på modellen, der fugtes hud, og ordnes hår hele tiden.

IMG_9199

IMG_9221

Og for alle tilfælles skyld har man ekstra hår med i kufferten, skulle modellen mangle lidt fylde:

IMG_9201

Hun er i øvrigt et vanvittigt sødt, flittigt og dejligt menneske, Poppy, og et af de sjældne væsener som kan få alle på et så stort hold til at have det godt undervejs. Det var bidende koldt, blæsende og regnfuldt,  og det universitet vi skød på, holdt eksaminer så alle skulle være meget stille hele dagen.

VERO MODA har forresten et superfint magasinagtigt site, Style Notes, som jeg dagligt klikker ind på. Her er det.

2 Comments
Previous Post
Next Post