Gaveregn: MÁDARA Organic Skincare

IMG_5096

Glædelig fredag. Hjemme hos os har vi brugt natten på et anfald af falsk strubehoste. Jeg hørte den helt forfærdelige lyd af en toårig, der prøver at skrige, men som ikke kan få vejret, og straks var det af med tøjet, ud i kulden, på med masken, og væk med angsten. Både hans og min. Og så gik den nat. Så derfor tænkte jeg, at det er nu, vi lige er nogle der skal tænke på noget andet. Og derfor:

Gaveregn.

Mádaras produkter er økologiske; de er lækre, og efter sigende virker de. Jeg har faktisk ikke selv prøvet dem endnu; men min søster klapper af dem, og siger at de holder 100%. Så værsågod: Lækker forkælelse til dig.

I pakken er der en sæbe til ansigtet, en til kroppen og en intensivt fugtende dagcreme, som værn mod vind og vejr i denne kolde tid. Jeg håber du vinder! Bare smid et lod her inden søndag aften, så trækker jeg lod om de smækre produkter.

IMG_5096 IMG_5098 IMG_5099

230 kommentarer

 1. Hvor lyder det uhyggeligt med en to-årig, der ikke kan få vejret! I lyder til at være virkelig hårdt ramt denne vinter. Efter jeg har fået børn, er det for alvor gået op for mig, at hvor de er utroligt robuste på nogle områder, så er de ekstremt skrøbelige på andre, og hvis jeg bad aftensbøn, ville jeg takke for at være født i et land og på en tid, hvor der er som oftest er mulighed for at hjælpe dem på de punkter, hvor de er skrøbelige. Rigtig god bedring med ham den bette dejlige!

 2. Det gader jeg godt 🙂 bruger deres kropsolie og læbepomade, begge ting er så fantastisk, så jeg vil gerne prøve mere af det 🙂

 3. Åh, det er så forfærdeligt at vågne til! Har heldigvis kun prøvet det en enkelt gang, og håber aldrig det sker igen! Heldigvis har min søn ikke arvet sin fars astma (endnu), men falsk strubehoste kan vi jo alle få. Spændende at se om jeg også kan amme mit immunsystem ind i babyen i maven, og også redde den fra fars astma…
  Nå, men derudover vil jeg rigtig gerne vinde lækre produkter 🙂

 4. Åhh den sygdom altså. Stakkels sofus og god bedring med ham.
  Jeg har netop været til lægen med min lille familie. Mand, barn og jeg har halsbetændelse så nu står den på penicilin i 10 dage for os alle…
  Er vild med madara så gad godt vinde…

 5. ÅRH ja, det gad jeg godt. Julegaverne til de voksne er sparet væk i vores jul i år, så gad da så godt vinde det her sæt i stedet;-)

 6. Julia- det var jo dig, der skulle ha’ gaver med alt det sygdom I skal igennem.
  Rigtig god bedring- håber alle er friske til jul:)

 7. Åh, jeg kan altså slet ikke tåle sådan nogle historier om små børn, der har det skidt – efter jeg selv er blevet mor og dermed et stort åbent blødende sår indeni 🙂
  God bedring til ham!
  Jeg var så uforsigtig, at jeg kom til at læse den avisartikel om den lille dreng, der slugte et batteri…jeg hulkede, så fortalte jeg historien til min mand, og så hulkede jeg igen….

  Men, men, men jeg vil da meget gerne vinde nogle lækkerier til min vintertrætte hud! 🙂

 8. Jeg synes det lyder som om det er dig – jer – som har brug for pause og forkælelse…… God bedring med ham! Jeg krydser fingre for at I snart har taget jeres andel af sygdomme denne vinter, så I også kan få overskud til at nyde julen, det dejlige vejr og hinanden.

 9. Åh hvor synd med lillemanden, nu fortjener i vidst snart en sygdomsfri uge! Ja tak til de lækre sager, krydser fingre både for godt helbred og selvforkælelse. God weekend.

 10. Mmmm, skønne produkter. Decembervejret har tæret på min hud.
  Trænger til alvorlig selvforkælelse…

 11. Uha – god bedring til mindstemanden.

  Og ja tak – der skal en del kvali-creme til at holde tør vinterhud væk :-/

 12. Åhhh… Jeg kender de nætter der… Hvileløst, hvor man mobilisere alt styrke og ro.

  God bedring og god søvn til jer alle 4, for det er svært at undgå at ikke alle bliver berørt.

 13. Kære Julia.
  Skøn præmie – jeg trænger også lige til at tænke på noget andet..

  Kh Heidi

 14. Åh ja, det vil være skønt med lidt forkælelse – jeg er med!
  Håber I snart kommer igennem al den sygdom Julia, gode tanker til dig og familien 😉

 15. Vi holdes også oppe for tiden… Dog af tænder der er på vej på min 4,5 mdr gamle baby. Så kunne godt bruge noget beautifying

 16. God bedring med den bette. Uh det ville være dejlig at vinde noget godt creme til min vinterødelagte hud

 17. Med alle de dårligdomme hos dig burde det da være gaveregn til dig Julia. Glædelig jul og krydsede fingre herfra 🙂

 18. syge børn burde ikke eksistere. De skal først blive syge, når de er så store at man kan forklare dem det går over.

 19. Puh falsk strubehoste er så ubehageligt. Håber, det er en onetimer, og han er frisk igen. Rigtig god weekend til jer.

 20. Stakkels lille fyr 🙁 min egen søn har selv lidt meget af det ind til han blev ret stor, så ved hvor frygteligt det er og hvor meget nattesøvn det tager fra én. …

  Anyway, vil gerne deltage.

  Glædelig jul og god bedring med mindstemanden.

 21. Uh, det er meget skræmmende med falsk strubehoste. Har prøvet mange forskellig sygdom med mine 3 børn, incl indlæggelser og et for tidligt født barn, men falsk strubehoste synes jeg har været noget af det værste.
  Vil også gerne vinde!!!

 22. Æv med sygdom – god bedring med ham.

  Smider gerne et lod og håber de lækre produkter havner hos mig;-)

 23. Det ville være dejligt at vinde, sygdom og dertilhørende søvnmangel synes heller ikke at ville slippe taget i os herhjemme… Det kan ses, jeg ligner mere og mere en meget gammel nøgenrotte med pandaøjne. God bedring til yngstemanden.

 24. God bedring med den lille..håber det allerede er blevet bedre nu.
  Smider lige et lod i også, kunne godt trænge til noget creme i ansigtet i den begyndende kulde 😉

 25. Forbedring med en lille fyr. Det er slet ikke sjovt, når de små har falsk strubehoste.

  Jeg vil mægtig gerne vinde de der lækkerier til min hud

 26. Åh sikke da en grim forskrækkelse !!! Rigtig god bedring med ham….

  Krydser fingre for at den lækre december gave kunne blive min 🙂

 27. Krydser fingre for at jeg bliver udtrukket og for at hele jeres husstand sover igennem i nat ❤️

 28. Lækkert! HVIS jeg nu skulle være så heldig at vinde, bliver det svært at finde ud af,hvad der skal beholdes og hvad søstre skal forkæles med 😉

 29. Puha! God bedring! Her har yngsten på 2 lungebetændelse. Heller ikke nogen fest… Men i morgen er det weekend! 🙂

 30. Den klamme falske tilbagevendende strubehoste. Den besøgte os her i forrige uge efter at have været væk i over et år. Jeg lærer tilsyneladende aldrig at forholde mig helt roligt, går faktisk lidt i panik. Fordi jeg bliver sur på mig selv over jeg ikke hørte min søn 30 sek før. Min mand er heldigvis helt cool.

  Madara vil jeg også så gerne prøve. Til min trætte hud.

 31. Puha, det lyder som en værre omgang. Rigtig god bedring og ikke mindst rigtig glædelig jul!
  Og sikke en lækker give-away!

 32. Stakkels lille dreng – falsk strubehoste er noget forfærdeligt noget. God bedring til ham.
  Lækre produkter – dem vil jeg gerne ha’ fingre i;-) Go weekend derude!

 33. Håber også der er lidt forkælelse til dig?! Har nogensinde fået tjekket ungernes immunsystem og om de har reageret optimalt på deres vacciner? Har selv en lille gut som har været syg altid…

 34. Jeg har frabedt mig julegaver i år.. Men den der ku’ jeg godt blive glad i maven over at kunne lægge under træet 🙂

 35. Pyha, det er da fra den ene yderlighed til den anden. Absolut nej tak til falsk stubehoste og ægte angst.
  Men ja tak til mulighed for cremegave 🙂

 36. Stakkels Jer! Angst og manglende søvn er en træls cocktail. Jeg har også selv været vågen meget i nat, men af den herlige årsag at vi har fået to hundehvalpe på otte uger i huset. Der er så meget nååååå-faktor! 🙂

 37. Åhr, stakkels Sofus. Kunne man ikke godt snart argumentere for, at han har haft nok sygdom her til vinter?
  Rigtig god bedring med ham!

 38. Åh, lille stakkel, da. God bedring til den bette. Og rigtig mange glade decemberhilsener 🙂
  Katrine

 39. God bedring med den lille, da min den yngste var fra to til fem år, havde han jævnligt falsk strubehoste og var hver gang nødt til at blive indlagt, for at det stoppede igen, så hvis du har lyst, er du meget velkommen til at høre om de erfaringer jeg privat og sygehusvæsenet gjorde sig, er du meget velkommen til at sende en mail til mig.
  Ville blive ovegllad, hvis jeg er heldig og vinde, den fede præmie.

 40. Det lyder som en hård nat, håber han er helt ok nu!
  Jeg har heller ikke selv prøvet Mádara men en veninde bruger det og anbefaler varmt – og intensiv fugt er noget min hud skriger på i øjeblikket, så ville rigtig gerne være heldig her

 41. Uhhhh..det ser lækkert ud….Ville være en kæmpe luksus at vinde….herhjemme sover vi nemlig også i etaper med en lille mand på 22 mrd., som helst sover i mors arme (gerne nulrer mine hænder i sovende tilstand) og kort tid ad gangen!. Og en stor pige på snart fem, som drømmer sjove drømme om livet og den store verden : )

 42. Puha, lyden af den falske strubehoste er noget nær den værste måde at blive vækket på midt om natten… Rigtig god bedring til Sofus!
  Og ja tak til forkælelse til huden 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *