Gaveregn: MÁDARA Organic Skincare

IMG_5096

Glædelig fredag. Hjemme hos os har vi brugt natten på et anfald af falsk strubehoste. Jeg hørte den helt forfærdelige lyd af en toårig, der prøver at skrige, men som ikke kan få vejret, og straks var det af med tøjet, ud i kulden, på med masken, og væk med angsten. Både hans og min. Og så gik den nat. Så derfor tænkte jeg, at det er nu, vi lige er nogle der skal tænke på noget andet. Og derfor:

Gaveregn.

Mádaras produkter er økologiske; de er lækre, og efter sigende virker de. Jeg har faktisk ikke selv prøvet dem endnu; men min søster klapper af dem, og siger at de holder 100%. Så værsågod: Lækker forkælelse til dig.

I pakken er der en sæbe til ansigtet, en til kroppen og en intensivt fugtende dagcreme, som værn mod vind og vejr i denne kolde tid. Jeg håber du vinder! Bare smid et lod her inden søndag aften, så trækker jeg lod om de smækre produkter.

IMG_5096 IMG_5098 IMG_5099

230 Comments
Previous Post
Next Post