Om Bryster, Mænd Der Køber Undertøj & Kunsten Ikke At Skamme Sig

Jeg ved ikke noget værre end at prøve undertøj. Jeg oplever det som absolut hæsligt at stå i knæstrømper i et alt for lille prøverum med alt sit vintertøj i en bunke ved siden af sig, for dér i det nådesløs lys at opdage at man har en bums på ryggen og i øvrigt kun har barberet én armhule. Der er noget med den her kvindekrop, som bliver ved med at overraske; for eksempel, at man forandrer sig meget hele livet. (Jeg har en god veninde, som er nødt til at have bukser i tre størrelser, fordi hun hele tiden veksler). Samtidig synes jeg faktisk at selve det at få hjælp til noget, jeg har en eller anden forestilling om burde være grundviden og noget jeg kan selv, er lidt grænseoverskridende. Jeg burde da vide hvilken størrelse jeg er? Men nu har jeg overgivet mig. Til hjælpen. Blandt andet fordi hende her for nyligt forklarede mig, hvorfor ALLE har brug for en velsiddende bodystocking (Svaret er: Delleudglattende – derfor pænere når du har en bluse eller kjole på uden at du går all in på shape wear); og hende her havde været igennem møllen, og haft en fantastisk oplevelse (og jeg af alle HAR lært, at det altid betaler sig at lytte til en blogger…)  så jeg bookede en tid hos Wunderwear i Nordre Frihavnsgade.

Målet var en bodystocking med indbygget BH, men når man bestiller en fitting kommer man i eksperthænder, så uanset hvad jeg ligesom havde sat mig for, kom der et venligt menneske ind i det faktisk ret store prøverum og målte mig op, og bad mig prøve nogle BH-er inden jeg fik lov til at prøve en bodystocking. Jeg var noget mindre i omkreds end jeg havde forventet – jeg troede jeg var 80 eller 85, men det viste sig at jeg er 70 eller 75. Skålstørrelsen var noget større end jeg forventede, og da jeg prøvede en BH, kunne jeg faktisk mærke forskellen med det samme.

IMG_5062

Jeg spurgte om de havde travlt dernede herop til jul; og jeg fik at vide, at det faktisk først bliver helt desperat de sidste dage op til jul. Og så er det jo at jeg med min nyfundne viden begynder at undre mig: For er det særligt smart, at vores mænd køber vores undertøj? Når VI ikke engang selv ved, hvilken størrelse vi er? Jeg tænker man bør slå op i dette fine katalog, og så lige runde en fitting inden man skriver den ønskeseddel.  Jeg endte med at købe den her, og det er rigtigt hvad Frk Wedel fortalte mig: Tøjet sidder bedre.

IMG_5070

En fitting er forresten gratis her og er ikke købsbetinget, og det er en god ide at ringe derned først, så de har god tid til dig. Og der er ikke noget at være bange for. Jeg fik at vide, at de har set siger og skriver alt. ALT. Og så siger jeg ikke mere.

Jeg blev inviteret på fitting af Wunderwear. Men jeg burde have gjort det for lang tid siden.

13 Comments
Previous Post
Next Post